To je to što me zanima!

VIDEO Teška nesreća u Ogulinu: Teretnjakom sletio u dvorište

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač (28) nije imao dozvolu za upravljanje teretnim vozilom, a zbog brzine je izgubio kontrolu i probio ogradu i zid, objavila je karlovačka policija
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća u srijedu navečer u Ogulinu. Kako je objavila PU karlovačka, vozač teretnog vozila ogulinskih registracija sletio je s ceste i zadobio teške ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO: Teška nesreća u Ogulinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija navodi kako 28-godišnji vozač nije imao dozvolu za upravljanje, pri čemu je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, probivši najprije metalnu ogradu i betonski zid.

Uslijed udara otpali su dijelovi s teretnog vozila koji su oštetili dva parkirana osobna vozila, a dojavu policijski službenici zaprimili su sinoć oko 22.40.

NITKO MU NIJE POMOGAO VIDEO S kamiona na A1 kod Karlovca ispale cigle: 'Vozač ih je sve sam skupio i posložio'

Nadležnom državnom odvjetništvu će o prometnoj nesreći biti dostavljeno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dodaju iz policije.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jopazg 13.10.2022.

    Nevezano za “teretnjak” kad bude neka nesreca sa BMW-om neki komentatori se dignu na zadnje noge. Problem su vozaci a ne marka auta. Ovaj bez ispita uzme kombi i pun gas. Da mu daju zabranu polaganja,naplate stetu,ogule njega i roditelje za lijepi iznos,bilo bi puno manje ovoga.

  • Prki600 13.10.2022.

    Možda se suvozač preziva Teretnjak.

  • robinjo1121 13.10.2022.

    Je,je vidi se teretnjak Al u skraćenoj verziji ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare