To je to što me zanima!

VIDEO Trenutak novog potresa koji je uznemirio cijelu Baniju

Seizmografi Seizmološke službe Geofizičkog odsjeka PMF-a izvijestili su da je riječ o umjerenom potresu magnitude 3,2 po Richteru.  Epicentar je bio 5 kilometara od Siska
Vidi originalni članak

Nakon jutrošnjeg potresa od 2,3 Richtera, poslijepodne je sisačko područje pogodio još jedan potres, od 3,2 Richtera koji se osjetio na puno širem području, a zabilježile su ga i nadzorne kamere te je snimka objavljena na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa jel moguće opet,,da je tako stresao - jedan je od komentara ispod videa, a novo podrhtavanje izazvalo je i niz reakcija na EMSC-u.

3,2 RICHTERA KOD SISKA Novi potres uznemirio Baniju: 'Jak udar, baš gadno. Stresla se cijela kuća, pa dokle više?'

-  Stresla se cijela kuća uz grmljavinu, prvo nagli udar lijevo desno i onda još dva puta lagano zaljuljalo - piše u jednom od komentara.

- Jak udar, treskanje 2,3 sekunde. Baš sam se pitala kad će....Trzaj kuće, zveckanje crjepova i lima. Plitak, istovremeni tutanj I trzaj - piše u drugim komentarima.

-  Gadna grmljavina par minuta Ovo je bilo gadno i dugo, dokle više??? Gadno zdrmalo, sve je u kući zazvonilo.... užas. Suđe pleše po elementu  - požalili su se građani.

- Bome dobar Ovaj je pravi, taman za godišnjicu. Strašno više.. ludimo pomalo...a najgore od toga što ne vidimo kraja...jak udar ..kotrljanje ispod zemlje.. trešnja - samo su neki od komentara uznemirenih građana. 

NE PRESTAJE TRESTI Novi potres jačine 3,2 po Richteru na Banovini: 'Kratak, ali je lijepo zaljuljalo zgradu'

Seizmografi Seizmološke službe Geofizičkog odsjeka PMF-a izvijestili su da je riječ o umjerenom potresu magnitude 3,2 po Richteru. 

Epicentar potresa bio je pet kilometara zapadno od Siska. Potres je trajao svega nekoliko sekunda, a u strahu da će se možda ne ponovi, dio Siščana izišao je na ulice.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nokia8 30.12.2021.

    Banija je opustela posle 95e i proterivanja Srba ali sada je jos stanje gore, izgleda uzasno da kuce jos nisu obnovljene.

  • Psi i konji zauvijek 🐕🐶🐎🐴 30.12.2021.

    Ti se potresi niti ni u Zagrebu ne osjete. Preslabi su i fkt ste dosadni više s tim najavama 2,3 se opće niti ne osjete. 3 je mrvicu više, al nebu od toga pal krov s kuće ko da je nz kakav potres.

  • x00x 30.12.2021.

    ma skoro isto..onaj 6 ovaj 2... kibi dabi

Komentiraj...
Vidi sve komentare