News

Komentari 49

VIDEO Trenutak novog potresa koji je uznemirio cijelu Baniju

VIDEO Trenutak novog potresa koji je uznemirio cijelu Baniju

Seizmografi Seizmološke službe Geofizičkog odsjeka PMF-a izvijestili su da je riječ o umjerenom potresu magnitude 3,2 po Richteru.  Epicentar je bio 5 kilometara od Siska

Nakon jutrošnjeg potresa od 2,3 Richtera, poslijepodne je sisačko područje pogodio još jedan potres, od 3,2 Richtera koji se osjetio na puno širem području, a zabilježile su ga i nadzorne kamere te je snimka objavljena na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO

- Pa jel moguće opet,,da je tako stresao - jedan je od komentara ispod videa, a novo podrhtavanje izazvalo je i niz reakcija na EMSC-u.

-  Stresla se cijela kuća uz grmljavinu, prvo nagli udar lijevo desno i onda još dva puta lagano zaljuljalo - piše u jednom od komentara.

- Jak udar, treskanje 2,3 sekunde. Baš sam se pitala kad će....Trzaj kuće, zveckanje crjepova i lima. Plitak, istovremeni tutanj I trzaj - piše u drugim komentarima.

-  Gadna grmljavina par minuta Ovo je bilo gadno i dugo, dokle više??? Gadno zdrmalo, sve je u kući zazvonilo.... užas. Suđe pleše po elementu  - požalili su se građani.

- Bome dobar Ovaj je pravi, taman za godišnjicu. Strašno više.. ludimo pomalo...a najgore od toga što ne vidimo kraja...jak udar ..kotrljanje ispod zemlje.. trešnja - samo su neki od komentara uznemirenih građana. 

Seizmografi Seizmološke službe Geofizičkog odsjeka PMF-a izvijestili su da je riječ o umjerenom potresu magnitude 3,2 po Richteru. 

Epicentar potresa bio je pet kilometara zapadno od Siska. Potres je trajao svega nekoliko sekunda, a u strahu da će se možda ne ponovi, dio Siščana izišao je na ulice.

Najčitaniji članci