To je to što me zanima!

VIDEO Tuča padala u Koprivnici: 'Nastala je šteta na usjevima'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koprivnicu je u petak poharalo nevrijeme praćeno snažnom tučom. DHMZ je za područje središnje i istočne Hrvatske izdao žuto upozorenje
Vidi originalni članak

Vozili smo se kroz Koprivnicu prema Đurđevcu. Odmah na ulasku u Koprivnicu spojilo se nebo i zemlja. Kiša praćena tučom jako je padala. Ljudi su se s autima micali sa ceste i stajali pod drveća kako bi se spasili od moguće štete, kazao je čitatelj koji je u petak snimio tuču u Koprivnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Državni hidrometeorološki zavod je izdao žuto upozorenje za područje središnje i istočne Hrvatske. U popodnevnim satima, osobito u unutrašnjosti zemlje, mogući su pljuskovi i grmljavina. 

POSLJEDICE KIŠA U ČETVRTAK Jako nevrijeme poplavilo kuće, dvorišta i ceste diljem Hrvatske: 'U Požegi je palo 63 l/m2 kiše'

- Nakon cijeloga sunčanoga dana krenula je lagana kiša koja je u roku od pet minuta prešla u olujno nevrijeme. Pala je ogromna količina kiše uz jake udare vjetra. Onda je počela padati i tuča, koja je potrajala desetak minuta. Nastala je šteta na usjevima, ali srećom nije velika zbog kvalitetne mreže za zaštitu od tuče - javio je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _______ 09.06.2023.

    Zašto u ovoj državi ne postoji protugradna obrana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare