To je to što me zanima!

VIDEO Tuča pogodila dijelove Hrvatske: 'Uništilo je usjeve'

DHMZ je za cijelu Hrvatsku izdao žuti meteoalarm za grmljavinsko nevrijeme i kišu, a uz obalu su mogući i jaki udari vjetra
Vidi originalni članak

Jaka tuča pogodila je u utorak dijelove Zagorja, Veliki Bukovec i Lipik. DHMZ je za cijelu Hrvatsku izdao žuti meteoalarm za grmljavinsko nevrijeme i kišu, a uz obalu su mogući i jaki udari vjetra.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oko 15 sati tuča je ponovno pogodila mjesto Veliki Bukovec, padala je nekih pet minuta. Ne pamti se kad je tuca padala krajem 9 mjeseca i još te veličine - kaže čitatelj.

- Pratilo nas je cijelo vrijeme od Huma na Sutli do Zlatar Bistrice. Prvo je bila kišica sitna, pa odjedanput led koji je padao dobrih pet minuta veličine višanja. Bio je to baš užasan zvuk, pravo nevrijeme tek se sprema - ispričao nam je ranije čitatelj kojeg je pri povratku s posla u Zagorju uhvatila tuča.

KRENULO NAGLO VIDEO U Zagorju krenula tuča: 'Veličine je višnje, užasan zvuk'

Tuča je pada i jučer popodne, a na području Zagreba nevrijeme je prouzročilo velike štete na poljoprivrednim kulturama OPG-a Zdelarec.

Pogledajte video: Tuča oštetila usjeve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nas je do sada nekako zaobilazila nije bila toliko jaka, ali jučer je u par navrata pala i sve pokosila. Oko 5 popodne je počela i padala je oko pola sata, ako ne i više, pa je onda opet počela oko osam. Šteta nam je sto postotna na usjevima, sve je uništila - priča nam Ivan Zdelarec kojem je tuča uništila usjeve kukuruza.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Maxitron 27.09.2022.

    Tuča uništila usjeve ?? koje i gdje sad u 9 mj.?? kolko je meni poznato još je samo kuruza vani a njoj nije niš.

  • Hana banana 27.09.2022.

    Zakaj nema dudekovih raketeljinov više?? Zabranila ih horda plaćenih ma$ona!

  • 27.09.2022.

    Evo za one koji i dalje tvrde da se ne treba brinuti oko klimatskih promjena; da sacuvamo nasu 🌍 je bitnije nego ikada; ljudi ucinite svakim danom najvise sto mozete, evo ja sam se par godina borio da prijedjem na veganstvo i evo skoro pa sam sasvim presao na tu ishranu i osjecam se puno bolje. Npr. jako rijetko da popijem obicno mlijeko, popijem si sojino cokoladno mlijeko, je da je 12-13 kuna, ali znam da je to za dobrobit nase 🌍, ambalaza je napravljena od ugljicno neutralnog materijala, a kao namirnica je cisto veganska. ❤🌍❤️ #TracklingClimateChange

Komentiraj...
Vidi sve komentare