To je to što me zanima!

VIDEO Šire se snimke napada: Ukrajinci navodno dronovima gađali rusko spremište nafte

Na snimkama koje je emitirala ruska državna televizija vide se vatrogasci kako se bore s plamenom u rafineriji nafte, koja je u srijedu zaustavila proizvodnju. Vlasti su tvrdile da je požar suzbijen
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama širi se snimka koja navodno pokazuje napad ukrajinskog drona kamikaze na veliko skladište nafte u Rusiji, javlja Guardian.

SCHOLZOV SAVJETNIK IZAZVAO BURNE REAKCIJE 'Njemačka i Rusija moraju raditi na budućnosti, a u Ukrajini se vladavina prava nije poboljšala'

Na snimci se vidi kako dron leti nisko prema naftnoj rafineriji u ruskoj regiji Rostov, koja graniči s Ukrajinom. Kijev se još nije oglasio o ovom događaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Misliš li da je ukrajinski?" upitao je jedan. "Naravno da ne", odgovorio je drugi. "Kamo je otišlo?" dodao je, dok je dron nestao iz vida.

Nekoliko trenutaka kasnije, velika eksplozija potresla je rafineriju.

TEŠKE OPTUŽBE Šokantni rezultati istrage: 'Rusi su novinara natjerali da legne i pogubili, prije toga su ga mučili'

"Je***!" vikali su promatrači. Kad je u rafineriji buknuo požar, neidentificirani snimatelj je rezigniranim tonom rekao: "Eto što se događa, momci."

> Sve o ratu u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE

Na snimkama koje je emitirala ruska državna televizija vide se vatrogasci kako se bore s plamenom u rafineriji nafte, koja je u srijedu zaustavila proizvodnju. Vlasti su tvrdile da je požar suzbijen.

ŠOK U RUSIJI Nosača 'nuklearne aktovke' su pronašli propucanog u Moskvi: Uvijek mora biti u blizini Putina

Čini se da je incident potvrdio i guverner ruske Rostovske regije Vasilij Golubev, koji je napisao da su fragmenti dvaju dronova pronađeni na području rafinerije nafte Novoshakhtinsk, gdje je u srijedu ujutro izbio veliki požar.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Maddog 22.06.2022.

    Navodno??????

  • drogec 22.06.2022.

    Mozda zaluta opet koji do Zagreba

  • 22.06.2022.

    Nije li Vulin rekao da bi oni dron skinuli za 2 minute? Eto neka oni posavjetuju Putina kako se to radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare