To je to što me zanima!

VIDEO Ukrajinci žestoko udarili na Krim! Rusi su napali Kijev i Lavov. Poljaci su digli avione

Ukrajinska prava objavila je kako je pogođeno više meta i da je nakon napada izbio požar u bazi 810. brigade ruske vojske na Krimu. Rusi su uzvratili napadom na Kijev i Lavov, a Poljaci su digli avione
Vidi originalni članak

Iznenadni noćni napad na Krim! Ukrajinci su udarili na okupirani Sevastopolj. Kako se vidi na snimkama, gradom odjekuju eksplozije. Rusi su objavili kako je protuzračna obrana oborila preko 10 projektila. Ukrajinska prava objavila je kako je pogođeno više meta, a neki ukrajinski mediji objavili su da je nakon napada izbio požar u bazi 810. brigade ruske vojske na Krimu. Navodno nešto gori i blizu zračne luke u Simferopolju. Mihail Razvožajev, guverner Sevastopolja, rekao je kako protuzračna djeluje.

Pogledajte video

Rusi uzvratili, Poljaci digli avione

Rusija je u nedjelju pokrenula zračne napade na Kijev i zapadnu ukrajinsku regiju Lavov, što je navelo oružane snage susjedne Poljske da aktiviraju zrakoplove kako bi osigurali sigurnost zračnog prostora u blizini granice.

Pogledajte video: Rusi napali Kijev i Lavov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram da je u glavnom gradu Ukrajine došlo do nekoliko eksplozija nakon što su sustavi protuzračne obrane uključeni u odbijanje napada. Ukrajinske snage protuzračne obrane uništile su desetak projektila koje je lansirala Rusija iznad Kijeva i u blizini glavnog grada, rekao je za Telegram Serhij Popko, čelnik kijevske vojne uprave. Preliminarne informacije pokazuju da nema žrtava niti veće štete kao rezultat napada, rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • nori 🖖 26.03.2024.

    Ukrajinci na vojne ciljeve a ovi drugi po civilima

  • zutizgzg 25.03.2024.

    poljacima se dize lu dize nikako da ex pocne

  • Japunduša 25.03.2024.

    Danas razmišljam,da smo mi prebacili bilo koju granatu na suprotni i agresorski teritorij, bi.li konačno ovima sa linije Vukovav- vivortica- kavlobag došlo do mozga. Bili.smo i ostati ćemo prenježni. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare