To je to što me zanima!

VIDEO Uzalud mu trubili: Udario prikolicom u most na obilaznici, krhotine letjele na sve strane...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nadali smo se da će tegljač možda uspjeti proći no na kraju je razvalio prikolicu. Vozač je uspio stati i izaći i nisam vidio da je ozlijeđen, rekao je autor snimke nesreće od petka sa zagrebačke obilaznice
Vidi originalni članak

Vozili smo obilaznicom od Jankomira do Buzina oko 16.50 sati. Čim smo ugledali tegljač vidjeli smo kako mu je prikolica dignuta. Trubili smo cijelo vrijeme, no uzalud. Zakačio je nadvožnjak i razvalio sve, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u petak snimio nesreću u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krhotine su doslovno letjele na sve strane i drugi vozači samo su pukom srećom uspjeli nalet na komade i zaustavljeni kamion.

- Morali smo brzo proći dalje jer se već stvarala gužva. Upalili smo sva četiri žmigavca da signaliziramo drugima. U retrovizoru sam vidio vozača kako je izašao - ispričao je svjedok.

Iz policije su potvrdili da je tegljač naletio na nadvožnjak. Nastala je samo materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Monoma 09.10.2021.

    Opet kriv poslodavac.

  • ajetodoo 09.10.2021.

    I genijalac u kombiju iza njega zaslužuje svako divljenje. Taj ne sustaje, iako vidi šta će se dogoditi. Ako vidi.  

  • Prva proleterska_1_1 09.10.2021.

    Pametni u PM. Šta ga nuisu pretekli i zaustavili sa 4 žmigavca. Ja tako zaustavio šleper , koji je za sobom na lancima vukao kajle za pod kotače za osiguranje i kretanje na velikoj uzbrdici. Krene i vuće ih za sobom do ravnoga terena , onda smesti u ležište. On zaboravio , i kajle su skakale amo tamo preko sredine ceste , da sam se sam bojao u preticanju . Samo bilo ga je sigurnije preteči, nego da se kajla skine sa lanca i krene svojim putem . Zaustavljanje i nije problem , jer vozać odmah zna , da nešto nije u redu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare