To je to što me zanima!

VIDEO Veliki požar u Osijeku! Izgorjela napuštena hala HŽ-a, unutra je bila i lokomotiva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požar u Trpimirovoj ulici u Osijeku izbio je noćas oko 3.30. Zapalila se velika napuštena hala HŽ-a u kojoj se nalazila remontirana lokomotiva
Vidi originalni članak

U ponedjeljak u 3.38 vatrogasci JVP-a Osijek su od dežurnog djelatnika HŽ-a zaprimili dojavu o požaru u velikoj napuštenoj hali HŽ-a za remont lokomotiva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, požar je izbio u hali veličine 25x16 metara, a krov se nalazi na visini od 8 metara. 

- Bilo je teže pronaći put i doći do hale, kad se ekipa uspjela probiti vidjeli su da je cijelo krovište u plamenu. Na metalnoj konstrukciji su postavljene cementno-azbestne ploče, a ispod se nalaze drvene grede. Kretanje je bilo izuzetno opasno jer je unutra mrak te se nalaze dva duboka kanala za remont lokomotiva pa je postojala opasnost od pada. Također, postojala je opasnost i od pada gorućih dijelova krovišta - kazao je zapovjednik JVP-a Osijek. 

U jednom dijelu objekta nalazila se obnovljena, restaurirana lokomotiva, u koju je novce uložio i grad Osijek, te je ona potpuno oštećena u požaru. 

Požar su gasili vatrogasci JVP-a Osijek te sva tri DVD-a iz grada. Na terenu je bilo više od 20 vatrogasaca sa 6 vozila. Požar je ugašen oko 5 sati, a trenutno još traje dogašivanje. 

Uzrok požara za sad još nije utvrđen, policija će po završetku gašenja provesti očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nec.1996 15.04.2024.

    unistavaju osijek ovaj hdz samo pali ,zato pokazimo da ovu vlast posaljemo u povjest,glasajmo za trecu opciju i neka milanovic sastavi vladu.

  • gliva 15.04.2024.

    iz ovoga je vidljivo kako se država brine o svojoj -našoj imovini! Mi smo ih izabrali da se brine o svemu u ovoj državi!

  • purgersirokibrijeg 15.04.2024.

    DP u akciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare