To je to što me zanima!

VIDEO: Zavadlav priča sutkinji na talijanskom i vadi čokoladu. Policajci ga upozoravaju

Sutkinja ga je upozorila da koristimo hrvatski i latinicu i da je to prema važećim zakonima, no Zavadlav ju je ignorirao. Novom odvjetniku mahao je čokoladom i nije htio odgovoriti je li razumio optužnicu
Vidi originalni članak

U Splitu je počelo ponovljeno suđenje Filipu Zavadlavu, kojem je sud ukinio presudu od 40 godina za trostruko ubojstvo i vratio sve na početak. Zavadlav je na prvom ročištu ponovljenog suđenja odbio odgovarati na hrvatskom, na sva pitanja sutkinje Višnje Strinić odgovarao je na talijanskom jeziku. Sutkinja ga je upozorila da koristimo hrvatski i latinicu i da je to prema važećim zakonima, no Zavadlav nije reagirao. Nije potvrdio da su točni podaci o njemu niti je želio potvrditi da je razumio izmijenjenu optužnicu. Sutkinja je odgodila ročište i poslala ga na psihijatrijsko vještačenje u Vrapče kako bi se utvrdilo je li uopće sposoban na raspravu. 

Pogledajte video: Cirkus na suđenju Zavadlavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mahao čokoladom, policajci ga upozorili

Nije tu bio kraj cirkusa koji je izvodio Zavadlav, koji je na ročište došao u bijelom odijelu, vidljivo mršaviji nego inače. Nakon što mu je Branko Šerić otkazao suradnju, Zavadlavu je dodjeljeno više različitih odvjetnika po službenoj dužnosti.

Sad ga zastupa odvjetnik Tadiša Milošević kojemu je pred kraj ročišta Zavadlav mahao vadeći iz ruksaka čokoladu od 300 grama koju mu je donio. 

Pogledajte video: Zavadlav maše čokoladom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: ZAVADLAV NAPRAVIO CIRKUS NA SUĐENJU

Idi na 24sata

Komentari 296

  • 02.02.2023.

    Filip se vratija sa broda nakon 14 miseci plovidbe i donija najmanje 40 tisuca eura. A na kraju prazan frizider nije ni za burek ima. Ko mu je uzeja pare da nije baba roga?

  • ćuki1 01.02.2023.

    Kineski sud.

  • zrno soli u glavi 31.01.2023.

    Uno picolo Kretino. U zatvor šnjim

Komentiraj...
Vidi sve komentare