To je to što me zanima!

VIDEO Žestoka tučnjava Torcide i Armade u Rijeci: 'Bilo je krvi posvuda, mlatili su se na cesti'

Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce... Tuklo ih se tridesetak, rekla nam je čitateljica. Policija nam je rekla da su se potukli blizu kolodvora
Vidi originalni članak

Dobili smo snimke tučnjave u nedjelju ujutro u Rijeci.

- Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce... Tuklo ih se tridesetak - rekla nam je čitateljica koja je poslala snimku.

Pogledajte video: Torcida i Armada se potukli u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako smo neslužbeno doznali, potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke - Torcida i Armada. Tukli su se kod riječkog kolodvora. Na snimkama se vidi i dječji park.

Cesta je bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića. 

Pogledajte snimku tučnjave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija: Potuklo se više ljudi

Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre. Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu. Stali su u Rijeci.

Tu ih je, kako smo neslužbeno doznali, dočekala Armada i napala. 

Iz PU Primorsko-goranske rekli su nam kako se više ljudi  potuklo između 8.30 i 9 sati u Krešimirovoj ulici blizu glavnog riječkog kolodvora.

- Kriminalistička istraga je u tijeku te za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Zasad možemo reći da se radi o više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana - kažu iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • nick17 14.09.2021.

    I mi vas GADEMZI čekamo vi torcidaši!

  • 13.09.2021.

    e i?

  • UltimateWarrior 13.09.2021.

    Ajde bre to su srpska posla mi srbi ako nemamo skim ondak jedni na druge , sad ce se stvori srpski svet pa ce svi zajedno da budemo i srbi katolici pravoslavci i muslimani i jevreji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare