To je to što me zanima!

'Vidio sam ga par minuta prije smrti. Imao je djecu i obitelj...'

Nešto prije 9 sati voditelj gradilišta i ubijeni Nijemac sastali su se i razgovarali. Tema razgovora nije poznata, ali nakon samo nekoliko minuta došlo je do žestokog sukoba i pucnjave
Vidi originalni članak

Preliminarna istraga pucnjave na gradilištu u Münchenu u kojoj je 29- godišnji mladić iz Augsburga s dvojnim njemačko-hrvatskim državljanstvom ubio prvo svog 45-godišnjeg kolegu pa sebe nije otkrila razlog svađe između dvojice muškaraca.

Prema informacijama lokalnog portala tz, 29-godišnjak i voditelj gradilišta u blizini Mariahilfplatza prije pucnjave bio je u svojem uredu, u kontejnerima na gradilištu. Nešto prije 9 sati on i ubijeni Nijemac sastali su se i razgovarali.

Tema razgovora nije poznata, ali u samo nekoliko minuta došlo je do žestokog sukoba koji je završio tragedijom. U tom trenutku na gradilištu je bilo oko 50 radnika, piše tz.

KRVAVO NA GRADILIŠTU Pucnjava u Münchenu: Hrvat je ubio svog kolegu pa onda sebe

Na intervenciju je izašlo oko 150 policajaca koji su zatvorili radove i ispitali sve radnike na gradilištu. 

- Ne mogu vjerovati. Vidio sam ga nekoliko minuta prije smrti i sada je mrtav. Žao mi je njegove obitelji. Imao je dvoje male djece - izjavio je kolega 45-godišnjeg radnika. 

NIJE TERORIZAM Pucnjava na gradilištu u gradu Münchenu: Ubijena su dvojica

- Svi koji rade u građevinskoj industriji moraju se moći nositi s pritiskom koji dolazi s tim poslom. To se jednako odnosi i na radnike, šefove, i arhitekte. Uvijek je riječ o velikom novcu, kratkim rokovima i žestokoj konkurenciji, pa su povišeni tonovi na sastancima uobičajena pojava. Ali da netko posegne za oružjem i ubije svog suradnika, to mi je neobjašnjivo. To još nisam doživio u 30 godina karijere. Radovi na gradilištu su odmah obustavljeni, ionako se nitko ne može skoncentrirati na posao - kazao je drugi.  

Idi na 24sata

Komentari 74

  • POTPEC 22.02.2019.

    Drugi dan članak, a još ni jednog imena. SRAMOTA.

  • optimista2018@net.hr 22.02.2019.

    Nije Hrvat svatko tko ima Hrvatsku putovnicu!

  • realista 7 22.02.2019.

    bilo proslo sad su se smirili i sad su ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare