To je to što me zanima!

'Vidjela sam dupina i čekala da skoči, ali bio je nažalost mrtav'

Mislili smo da je možda uginuo zbog neke bolesti, ali je na kraju ispalo da mu je rep zapeo za nekakav konop i da je zato uginuo, kaže čitateljica iz Suhog Potoka koja je snimila fotografije
Vidi originalni članak

Vidjela sam dupina u moru. Razveselila sam se i čekala da zaroni pa iskoči, ali to se nije dogodilo i shvatila sam da nešto s njim nije u redu. Pozvala sam supruga koji ga je doteglio do obale, ispričala nam je čitateljica Sanja Zemunik iz Suhog Potoka koja je u nedjelju vidjela u moru mrtvog dupina. 

- Mislili smo da je možda uginuo zbog neke bolesti, ali je na kraju ispalo da mu je rep zapeo za nekakav konop i da je zato uginuo - kaže sanja. Stavili su ga uz kraj, ali je strašno zaudarao pa su ga vratili u more. 

U Institutu za istraživanje i zaštitu mora Plavi svijet kažu kako se u takvim situacijama treba nazvati 112 koji obavještava  dežurnog veterinara, Inspekciju zaštite prirode, a u nekim situacijama čak i policiju da se vidi je li u pitanju bila nasilna smrt. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • alisan 02.01.2017.

    A da je bilo malo smanjit broj ribara? Pa da probamo tu soluciju?

  • Mucica_Bucica 02.01.2017.

    Inače mi ribari znaju reći da ih zapravo ima previše na jadranu i da im pojedu svu ribu te da bi bilo najbolje da ih pobiju kao za vrijeme Juge, ne do istrebljenja, nego da im smanje brojeve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare