To je to što me zanima!

Urednik 'Vijenca': Hvala svima koji rade u teškim okolnostima

Naš najnoviji kolumnist Dragan Damjanović predstavit će svoju kolumnu 'Nakon potresa', dok će Danijel Labaš govoriti o ulozi medija u ovim kriznim vremenima, rekao je glavni urednik Vijenca Goran Galić
Vidi originalni članak

Uredništvo Vijenca zadnja tri broja pripremilo je prvi put izvan redakcije u zgradi Matice hrvatske koja je oštećena u potresu.

Unatoč tim okolnostima autori i urednici toga dugovječnog dvotjednika za kulturu ponudili su relevantne i aktualne sadržaje iz područja kulture, umjetnosti i društva, a Vijenčevi kolumnisti pripremili su dublje analize aktualnih kriza iz različitih vizura.

Glavni urednik Vijenca Goran Galić čitateljima 24 sata otkrio je detalje promocije-

- Naš najnoviji kolumnist Dragan Damjanović predstavit će svoju novu kolumnu 'Nakon potresa', dok će Danijel Labaš govoriti o ulozi medija u ovim kriznim vremenima. Zvijezda večerašnje promocije svakako je jedan od najvećih intelektualaca našega doba akademik Viktor Žmegač koji u 92. u Vijencu svaki drugi tjedan objavljuje redovitu kolumnu. Hvala svim suradnicima Vijenca, ali i kolegama novinarima u drugim medijima, koji u ovim teškim okolnostima odgovorno izvršavaju svoju plemenitu dužnost.", rekao je glavni urednik Vijenca Goran Galić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare