To je to što me zanima!

Vijeće donosi odluku: Kapetan Dragan bit će uskoro slobodan?

Vijeće se povuklo kako bi donijelo odluku o njegovom otpustu, budući je Vasiljković odslužio većinu kazne od 13 godina i 6 mjeseci. U kaznu mu je uračunat i ekstradicijski pritvor
Vidi originalni članak

U srijedu ujutro održana je sjednica Vijeća Županijskog suda u Varaždinu u kojem su sudjelovala tri suca istog suda o uvjetnom otpustu Dragana Vasiljkovića, poznatijeg po nazivom "kapetan Dragan" osuđenog za ratni zločin. Vasiljković je sudjelovao na sjednici putem video linka iz Kaznionice u Lepoglavi.

UVJEREN DA JE NEVIN Kapetan Dragan se nada da će na slobodu: 'Ja sam optimist'

Vijeće se povuklo kako bi donijelo odluku o njegovom otpustu, budući je Vasiljković odslužio većinu kazne od 13 godina i 6 mjeseci. U kaznu mu je uračunat i ekstradicijski pritvor, doznajemo od glasnogovornika Županijskog suda u Varaždinu, Igora Pavlića.

Tužitelji su pak tražili da se Vasiljkoviću odbije uvjetni otpust. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • markospil 15.11.2018.

    samo da je Srbin pa je našem pravosuđu sve dozvoljeno...obratno da su to Srbi napravili kao što nisu bili bi gori od Hitlera...toliko o Hr pravici...a razlozi kojima pravdaju nepuštanje prije vremena nisu prihvatljivi ni onima iz treceg razreda OŠ...

  • statebriga1312 14.11.2018.

    E to ti je kad oduvas ustase i na ratistu i na njihovom sudu. Hahahahahaha LEGENDA

  • UNPROFOR 14.11.2018.

    Po zakonu se mu ne može oprostiti niti jedan sat , jer je izbjegavao Hrvatski sud i prićajući izdarije štetio ugledu RH u inostranstvu ! NI MINUT !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare