To je to što me zanima!

Vijećnica tvrdi da joj je Sabo nudio mito, on planira tužbu

Vodili smo neke razgovore ali joj nisam nudio nikakav novac i to što je objavljeno ne odgovara istini, komentirao je Sabo tvrdnje da je Mariji Budimir nudio sve što poželi
Vidi originalni članak

Vijećnica vukovarskog Gradskog vijeća, Marija Budimir, potvrdila je da joj je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo ponudio sve što poželi u zamjenu za njezin vijećnički mandat koji bi mu omogućio formiranje Gradskog vijeća. 

- Obavijestio sam o svemu svog odvjetnika koji će sutra pregledati i preslušati taj materijal i odlučiti za koje ćemo kazneno djelo tužiti vijećnicu Mariju Budimir. Vodili smo neke razgovore ali joj nisam nudio nikakav novac i to što je objavljeno ne odgovara istini, nego snimak ima puno montaže - kratko je prokomentirao objavljivanje snimke i transkripte njegovog razgovora s vukovarskom vijećnicom HDZ-a tijekom lipnja i srpnja. 

Gradonačelnik Sabo u dva navrata nije uspio formirati Gradsko vijeće jer je omjer snaga njegovog SDP-a i HDZ-a isti. Naime, i jedna i druga stranka sa svojim koalicijskim partnerima imaju po 12 članova. Ukoliko jedna strana 'ne riješi' jednog vijećnika iz protivničkih redova, gradu Vukovaru slijede novi izbori za Gradsko vijeće. Marija Budimir inače je dugogodišnja članica vukovarskog HDZ-a. Iako rođena Zagrepčanka, doselila se u Vukovar 2001. godine nakon što se udala za vukovarskog branitelja. Kao ravnateljica Osnovne škole Siniše Glavaševića dobro je surađivala s gradonačelnikom Sabom. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • X Men 04.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ubananismo 04.08.2013.

    a oni sam laprdaju , laprdaju i nama mazu oci ,kao ovaj ce ovo ucinit , nismo mi nista krivi i tako iz godine u godinu a mi kao magarci to sve slusamo i podnosimo

  • Ludi ZAGOREC 04.08.2013.

    On je smrad....,ni ova nije postena,svi oni se bi dali je....za vlast i visi polozaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare