To je to što me zanima!

Vikali Bandiću da je kukavica, tvrde da su ih 'ćelavci' napali

Aktivisti građanske akcije tvrde kako je Milan Bandić u pet minuta dao otisnuti pozivnice za javnu tribinu u Novinarskom domu nakon što je vidio da su stigli
Vidi originalni članak

Iako je tribina 'Zagreb kratka urbana povijest i novo desetljeće' bila javna, aktivisti Građanske akcije nisu se mogli približiti Milanu Bandiću. Tvrde kako je gradonačelnik u roku pet minuta dao otisnuti pozivnice i pretvorio je u zatvorenu. 

- Kao što snimka prikazuje, ušetali smo se na javnu tribinu kroz otvorena vrata - napisali su i dodali:

- Zatim je ponovo dovukao dvadesetak ćelavaca i opkolio Novinarski dom. Tada je počeo cirkus jer smo odbili napustiti tribinu. Kao što snimka pokazuje, ničim izazvani dvojica 'redara' počeli su se naguravati s dvojicom naših aktivista te je jedan od nas ozlijeđen u napadu i završio je u Hitnoj u Draškovićevoj. Dolaskom policije utvrđeno je da od dvadesetak ćelavaca samo dvojica imaju zaštitarske licence, a ostatak su unajmljeni batinaši bez ikakvih papira - tvrde. Nakon tribine, Bandić je ušao u limuzinu, a aktivisti su pitali kako mogu čuvati kriminalca. 

Kako je zaista bilo, pogledajte sami...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • francetić 26.04.2013.

    Kako ovako nisu bili aktivni dok je Bandić bio u komunistima,a sada mu prate svaki korak .Pitam se po čijem nalogu?

  • blablabzg 26.04.2013.

    kaj buljis je najobiciniji bandicev placenik koji komunisticki opstruira istinu

  • purgerija 26.04.2013.

    ovo je na razini borata :Đ samo cekam da bandic zaplese borat dance s ovim šabanima. mislim, ovo je stvarno dno dna. ovi "redari" su kvartovske budale, ali ne krivim njih, ipak su ispod razine mentalne retardacije, tako da mi ih je čak žao..samo, decki, dajte bar pitajte bandica neku kosulju. u ovakvim majcama ja kopam u vinogradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare