To je to što me zanima!

Vikali su na Sapunara: 'Smeće jedno! Lažeš! Ti si uzeo novce!'

Nakon izlaska iz sudnice Sapunar je rekao kako mu je sve to izgledalo "zabavno".  Kalmetu i ostale optužnica tereti da su za izvlačenje novca iz cestarskih poduzeća
Vidi originalni članak

Izrazito mi je zadovoljstvo što jednom profesoru i doktoru mogu reći u lice da laže, rekao je Damir Kezele suočavajući se u ponedjeljak na Županijskom sudu u Zagrebu na suđenju Božidaru Kalmeti i njegovim suradnicima.

Kalmeta i ostali su podsjetimo optuženi za izvlačenje novca iz cestarskih poduzeća.

Kezele tvrdi da mu Sapunar nije predavao novac u njegovom uredu.

U istom tonu je nastavio i okrivljeni Jurica Prskalo, koji je gledajući Sapunara u oči povikao: 'Lažljivče, kako te nije sram? Uništio si mi sve! Uništio si mi obitelj'.

Najagresivniji je bio Mario Lovrinčević

- Lažeš ser... glupi. Lažeš smeće jedno! Ti si sve uzeo, ti si uzeo novac - vikao je na Sapunara. Nakon izlaska iz sudnice Sapunar je rekao kako mu je sve to izgledalo "zabavno".  

SAPUNAR NA SUĐENJU KALMETI: 'HAC, Hrvatske ceste i Viadukt su surađivale s Fimi Medijom'

Podsjetimo, svjedok pokajnik Josip Sapunar ustvrdio je na prošlom ročištu na suđenju bivšem ministru mora, prometa i infrastrukture Božidaru Kalmeti i njegovim suradnicima za izvlačenje novca iz cestarskih poduzeća da su da su Hrvatske autoceste, Hrvatske ceste i Viadukt surađivale s Fimi Media te kako je u nekoliko navrata nosio novac  optuženima Ivanu Berketu i Damiru Kezeleu.

Uz Kalmetu su optužnicom obuhvaćeni i njegovi najbliži suradnici iz ministarstva - bivši državni tajnik te predsjednik Nadzornog odbora HAC-a Zdravko Livaković te državni tajnik Milivoj Mikulić koji je također bio u upravi HAC-a. U optužnici se spominje i bivši čelnik HAC-a i Hrvatskih cesta (HC) Stjepko Boban, čelnici građevinskih tvrtki Damir Kezele, Miroslav Bunić i Petar Pečin te ljudi iz HAC-a i HC-a Jurica Prskalo, Mario Lovrinčević i Sandro Vukelić.

Drugi krak afere Remorker proširio se na Hrvatsku gospodarsku komoru i njenog dugogodišnjeg čelnika Nadana Vidoševića.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • tejmatebra 08.04.2019.

    sapunar, interesantno. još da mu je nadimak mačka... sapunar mačka

  • 08.04.2019.

    Balkan bu ostal Balkan . Tu si jaran ako znaš krasti , tući , silovati , mrziti, i tak . U Evropi političari odlaze za siću , dok na Balkanu smiješ sve , pa čak i državu uništiti. Pogledajte tko drma sa Zagrebom , Varaždinom , Zadrom, i da ne nabrajam. Svi ti drmatori imaju optužnice i uživaju blagodati ove jadne države,....

  • 08.04.2019.

    HDZ grobar Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare