To je to što me zanima!

Vikend će biti sunčan u cijeloj zemlji, bura ne ometa promet

Tijekom vikenda očekuje se pojačan promet na svim cestama u zemlji, a HAK vozače poziva na oprez. Vrijeme će biti sunčano, a u unutrašnjosti će biti magla
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub je u petak upozorio vozače da su ceste u većem dijelu zemlje mokre i skliske, a zbog niskih temperatura je moguća poledica, posebno na mostovima i nadvožnjacima. 

Magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, ima je i na dionicama autoceste A3 Bregana-Lipovac između Novske i Lipovca. Ističu i kako je zbog radova zatvorena dionica autoceste A7 između čvorova Sveti Kuzam i Šmrika.

Tijekom vikenda očekuje se pojačan promet na svim cestama u zemlji, a srećom bura ne ometa promet, kako je to uobičajeno u ovom dijelu godine. HAK vozače poziva na oprez.

Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna, a ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Sunčani vikend pred nama

Prema podacima DHMZ-a, u petak se prijepodne očekuje magla i niski oblaci u unutrašnjosti zemlje, a sredinom dana će biti uglavnom sunčano. 

Na Jadranu će biti promjenjivo oblačno s ponegdje mogućom kišom i sunčanim razdobljima.

 Na kopnu će temperatura biti i do 9 stupnjeva, a na Jadranu do 17.

U subotu se očekuje magla u kopnenom dijelu, uglavnom u Gorskom kotaru. Većinu dana će biti sunčano. Na Jadranu će biti djelomice ili pretežno sunčano, a na riječkom području većinom oblačno uz povremeno malo kiše. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AntonTrdić 20.12.2013.

    meni se cini da su falili jer je prognoza kiša i oblaci do utorka , odite na svjetske postaje i procijenite sami

  • Petar Adamović 20.12.2013.

    Recite vi meni,kako sunce izgleda,dali je još okruglo.?Mi ga u slavoniji ne vidjesmo dugo,dugo.

  • kung fu panda 20.12.2013.

    znači pokupiti sav veš i oprati ga pod hitno biti će sunca za sušenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare