To je to što me zanima!

Vilibor: Ja sam matematički um, oduvijek sam bio introvert

Živio sam u predgrađu i htio sam puno učiti. Imali smo i vrt i to me ispunjavalo. Hedonizam i pretjerani ekscesi nisu me zanimali, rekao je Ivan Vilibor Sinčić
Vidi originalni članak

Bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić i član 'Živog zida' u emisiji InMagazin Nove TV kazao je kako mu nije teret kada mu se svi obraćaju s poštovanjem, ali da mu je osobno draže kada mu govore 'ti'. 

Sebe je opisao kao ''matematički um'', inženjera koji voli čitati stručne knjige i knjige općenito. Istaknuo je kako više voli nematerijalne vrijednosti. Rekao je kako je s 13 godina shvatio da ga tulumi i izlasci ne zanimaju. 

- Živio sam u predgrađu i htio sam puno učiti. Imali smo i vrt i to me ispunjavalo. Hedonizam i pretjerani ekscesi nisu me zanimali, oduvijek sam introvert. Sad kad razmišljam, možda sam trebao više biti društven, žao mi je što nisam upisao neki sport, ali ne bih išao tulumariti na Ibizu - rekao je. 

Ivan Vilibor si je drugo ime dodao, kaže, iz praktičnih razloga ''kako bi poštar znao za koga je pošta, ali i zbog jedinstvenosti''.

- Nisam bio na službenom testiranju inteligencije, ispunjavao sam samo testove na internetu i IQ je negdje 150, ali to mi nije bitno. Važnije je kakav ste čovjek i emocionalna inteligencija je na prvom mjestu - rekao je. 

Otkrio je kako ga je zaručnica Vladimira osvojila jednostavnošću. 

- Ona je jako draga i iskrena i nepogrešivo procjenjuje ljude. Mi smo zaručeni godinu dana, datum za vjenčanje još nemamo. Ne vjerujem da ćemo imati veliko vjenčanje, više smo za zatvorenije - rekao je i dodao kako je Vladimira utjecala na njegov izgled i prezentaciju u javnosti tijekom predsjedničke kampanje.


Idi na 24sata

Komentari 388

  • liliana 30.01.2015.

    Kako reče naš uvaženi prof.Gruden"Svaka prepotencija skriva neku impotenciju"

  • GJURO 30.01.2015.

    Usta moja hvalite me. Katastrofa

  • Bird12 30.01.2015.

    Mali je super! Zalaže se za pravdu i poštenje, a ovi koji ga blate ili su ljubomorni, ili su blesavi, ili samo jednostavno frustrirani i pokvareni ljudi sa profulanim životima i bez nade.... Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare