To je to što me zanima!

Vinkovci: Vozačici (42) bicikla policija izmjerila 3,44 promila

PU vukovarsko srijemska je ovog vikenda na prometnicama županije zatekla devet  vozača s prisutnošću alkohola u organizmu
Vidi originalni članak

Službenici PU vukovarsko-srijemske su tijekom proteklog vikenda na prometnicama županije zatekli devet  vozača s prisutnošću alkohola u organizmu.

Ta informacija sama po sebi i nije nesvakidašnja, međutim u nastavku izvješća piše kako je najveća koncentracija alkohola-  čak 3,44 g/kg! – zabilježena kod 42-godišnje vozačice bicikla u Vinkovcima, piše Vinkulja.hr.

UDARIO U STUPIĆ Šleperom se prevrnuo kraj Šmrike, vozač je lakše ozlijeđen

Sličan slučaj zabilježen je i u kasnim večernjim satima 7. lipnja ove godine kada je Vinkovčanka (49) pod utjecajem alkohola, vozeći se biciklom na nogostupu Ulice Mihovila Pavleka Miškine i preko obilježenog pješačkog prijelaza, prilikom skretanja ulijevo u Ulicu Krajiška izgubila nadzor nad biciklom, pala na nogostup i lakše se ozlijedila. Toj je gospođi policija izmjerila koncentraciju alkohola od 3,09 g/kg.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinezjapano 02.10.2023.

    I sada će joj oduzeti dozvolu, odvesti je u stanicu na otrežnjenje i naplatiti 2000€ kazne, ponovno polaganje i medicinsko vještačenje u Vrapču.

  • rumjacks_1 02.10.2023.

    Potomci rimljana

  • liliZG2.0 02.10.2023.

    sa toliko promila , meni enigma kak je uopće vozila bicikl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare