To je to što me zanima!

Virozan ili je bio mrtav pijan? Češki predsjednik jedva stajao

Češki predsjednik Miloš Zeman jedva stoji na nogama na predstavljanju dragulja češke krune. Jedni kažu da je bio pijan, a on da je bio virozan. Procijenite sami...
Vidi originalni članak

Češki predsjednik Milo Zeman demantirao je navode kako je bio pijan na službenoj ceremoniji, unatoč videu na kojem se vidi kako jedva stoji na nogama. Tijekom izložbe prošlog tjedna Zeman se zabijao u zidove, nije mogao pogoditi stepenicu te mu je pri hodanju pomogao jedan od kardinala, javlja Daily Mail.

Zeman inače ne krije kako voli popiti, ali je istaknuo da se zarazio virusom zbog kojeg mu je pozlilo. Dodao je kako mu je trebalo nekoliko dana odmora. Ipak, to nije zaustavilo korisnike društvenih mreža da ga na internetu ismijavaju.

Nakon incidenta na društvenim mrežama se pojavilo stotine fotografija na kojima ljudi pišu kako ne piju već su zaraženi virusom. Zemanu ovo nije prvi put da se objavljuje kako je popio. Tijekom predizborne kampanje 1996. godine je istaknuo kako je njegov službeni autobus cijelo vrijeme vozio na liker, "koji je bolje gorivo od benzina".

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Magellan13 15.05.2013.

    Sašio se pobro kao potkošuljica! :)

  • labelwriter 15.05.2013.

    hahahahha lipa li si evropska unijoooooo auuuu auuuuu

  • picuskin 15.05.2013.

    Možda ima tumor kao što je imao i predsjednik Tuđman kada su ga pridržavali na oltaru domovine s vlasuljom na glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare