To je to što me zanima!

Virus je i dalje tu, a realne su nove epidemije: 'Morat ćemo pratiti nove i opasne viruse'

Nepoznati virusi su svuda oko nas, i sljedeća pandemija može biti virusna ili bakterijska, kažu znanstvenici za 24sata. Moramo biti spremni na sve, i ne uljuljkati se u to da će nova pandemija biti kao ova netom završena
Vidi originalni članak

Znanost nije istina, ona je potraga za istinom pa kad znanost promijeni svoje mišljenje, to ne znači da nam je prije lagala, već da sad zna više nego prije - jedan je od osnovnih postulata znanosti. Posebno vrijedi za netom završenu pandemiju, u kojoj se znanstvenike prozivalo zbog "laži" i "pretjerivanja", a oni su govorili, i činili najbolje što su u određenom trenutku znali, i mogli. Znanstvenike koje smo tijekom pandemije najčešće pitali za mišljenje, sad pitamo i što od korone, ali i nekih drugih, još nepoznatih virusa i bakterija možemo očekivati u budućnosti, i kako se što bolje zaštititi. Odgovaraju nam da je opasnost od novih pandemija vrlo realna.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Barba iz Amerike 17.05.2023.

    Mislim da farmaceutska industrija i doktori kod slijedeće epidemije ne bi trebali ništa raditi, kako ne bi bili istraživani i optuživani za bogaćenje i lešinarenje.

  • ivan lantran 17.05.2023.

    Virusi su svuda oko nas to je normalno itd...

  • Mrs Karen 17.05.2023.

    vi ste najveci virus

Komentiraj...
Vidi sve komentare