To je to što me zanima!

Vis: Pronašli nestalog Slovenca

Muškarca su živog i neozlijeđenog oko 8.30 sati pronašli pripadnici HGSS-a na kopnu u uvali Velo Žalo, koja je okružena visokim stijenama pa joj nije moguć jednostavan pristup s kopna
Vidi originalni članak

Slovenski državljanin koji je nestao sinoć na području Visa pronađen je u ponedjeljak ujutro živ i neozlijeđen, priopćila je splitska policija.

U nedjelju oko 21.30 sati Policijska postaja Vis zaprimila je prijavu o nestanku 26-godišnjeg Slovenca nakon što se zajedno s još jednim Slovencem tog popodneva uputio gumenim čamcem iz uvale Komiža u podvodni ribolov, pri čemu se 26-godišnjak nije vratio na mjesto gdje je bio čamac. 

"Nakon zaprimljene dojave na mjesto nestanka upućeno je službeno plovilo radi pretrage morskog područja, a o događaju smo obavijestili i Hrvatsku gorsku službu spašavanja (HGSS), te su se njihovi članovi uključili u traganje na obali i kopnu. Zbog pogoršanja vremenskih uvjeta tijekom noći potraga je privremeno obustavljena, a jutros u 7 sati policajci su nastavili službenim plovilom pretraživati morski dio. Uz to su članovi HGSS-a pretraživali kopneni dio", navodi policija. 

Muškarca su živog i neozlijeđenog oko 8.30 sati pronašli pripadnici HGSS-a na kopnu u uvali Velo Žalo, koja je okružena visokim stijenama pa joj nije moguć jednostavan pristup s kopna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare