To je to što me zanima!

Više od pola automobila visjelo s kola vučne službe

Izgledalo je jako opasno i bojao sam se da auto još ne padne na moj pa sam otišao u lijevu traku. Ne znam kako je vozilo stiglo do svog odredišta
Vidi originalni članak

To je zaista izgledalo stravično, rekao je naš čitatelj T. D., koji je fotografiju snimio u petak oko 14.30 sati u Splitu.
- Baš sam išao s posla i dok sam se vozio u jednom trenutku sam ugledao vozilo vučne službe. Na njemu su bili Renault 4 i Yugo kojem su prvi kotači bili zakvačeni na španerima. No više od pola auta visjelo je na cestu. Cijeli prizor učinio mi se vrlo opasan i bojao sam se da auto još ne padne na moj pa sam otišao u lijevu traku. Nisam baš siguran da je tako natovareno vozilo vučne službe moglo stići do svog odredišta - zaključio je T. D.
Naš čitatelj R.S. u petak je u blizini naselja Buzin u Zagrebu snimio kamion koji je također na vrlo opasan način prevozio stari "Stojadin", limove i vrata automobila.
- Vozač olupinu i ostalu "kramu" nije zavezao. Sve se ljuljalo i izgledalo je kao da će svaki čas pasti s kamiona - kaže R.S.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare