To je to što me zanima!

Više ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Zagrebu: Vatrogasci izvlačili čovjeka iz automobila

Kako doznajemo, sudar je bio između osobnog automoila i taksija nešto prije ponoći. Na terenu je bilo više vatrogasaca i vozila Hitne
Vidi originalni članak

Na križanju Selske i Jadranskog mosta došlo je do prometne nesreće nešto prije ponoć.

Na terenu je više vozila vatrogasaca i Hitne.

Kako doznajemo, sudar je bio između osobnog automoila i taksija, ima ozlijeđenih te im se pruža pomoć u vozilu Hitne pomoći. Vatrogasci izvlače jednu osobu iz automobila.

- Čuli smo kočenje i škripanje guma, a onda i glasan udarac. Čulo se i pucanje stakla. Baš je bilo jezovito - govore nam stanari obližnjih zgrada. Kažu da je Hitna brzo došla. 

- Došli su pod sirenama, a onda su stigli vatrogasci. Sve je bilo plavo od njihovih svjetala. Vatrogasci su pomagali izvući vozača taksija. Ne znamo što je dalje bilo, ali strašno, baš strašno - dodaju naši sugovornici.

DVOJE S TEŽIM OZLJEDAMA Detalji nesreće kod Garešnice: Pijan vozio unazad, udario drugog: Četvero ozlijeđenih

Nešto nakon ponoći Hitna pomoć je pod rotirkama krenula prema bolnici, a prije njih su otišli i dvoje vozila s vatrogascima. 

Policija je ostala na terenu kako bi napravili očevid te utvrdili uzrok nesreće nakon čega će se znati više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ivan 1970 05.03.2023.

    Za Vas koji pišete gluposti taxista je rođeni Zagrepčanin koji ima više kilometara prijeđenih od većine,a sada se bori za život jer je pijani vozač proletio kroz crveno i direktno se zabio u njega, zato se sramite prije nego što počnete nešto pisati o čemu nemate pojma.

  • Hrvat100%sam 05.03.2023.

    Taxi sudjelovao-sve rečeno.

  • nori 🖖 05.03.2023.

    Netko je prošao kroz crveno

Komentiraj...
Vidi sve komentare