To je to što me zanima!

Višnji Pevec banka ovrhom uzela luksuzni hotel Picok

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog dugovanja grupacije Pevec, Višnja Pevec izgubila je hotel Picok iako on i dalje dobro posluje. Podravska banka mu već traži kupca
Vidi originalni članak

Podravska banka pokrenula je ovrhu nad grupacijom Pevec zbog dugovanja, te su krenuli od hotela Picok u Đurđevcu, jednog od najboljih hotela na potezu Zagreb-Osijek. Hotel s četiri zvjezdice, u potpunosti obnovljen, s bazenom, wellnessom i teretanom bio je ponos Višnje Pevec, a sada mu banka traži novog vlasnika. Julio Kuruc, predsjednik Uprave koprivničke Podravske banke, potvrdio je da se hotel prodaje, no nije želio otkriti koliko traže za njega. Jutarnji list pak iz neslužbenih izvora saznaje da je Picok procijenjen na oko 30 milijuna kuna. Iako hotel i dalje dobro posluje i on je u grupaciji Pevec čiji je račun već duže vrijeme blokiran, tako da zaposlenici hotela nisu dobili plaću za rujan i listopad.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • umenerođo 16.11.2009.

    dođe maca na vratanca kad tad...nego nevezano sa pevecima, kaj nije malo čudno da je država i ne tako davno upumpavala kapital u banke jer su posrnule -NOVCEM IZ PRORAČUNA, a bankice se oporavile i opet u berbu kamate, ovrhe, mastan profit...ko je tu lud...trebala je država uć u banke i ključ u bravu, HALOOO! hoću svoju lovu natrag!!!

  • drug Tito_1 16.11.2009.

    a ka se netko bude usudio načet druga Todorića?????

  • Darkman 16.11.2009.

    Eto i njima se dogodila ona Židovska kletva \"Da Bog im\'o pa ne im\'o! Šta su oni mislili ako njima ide dobro da je svima nama dobro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare