To je to što me zanima!

Vitez Reiner o Jeleniću: 'Jedan čovjek ne čini odvjetništvo...'

Jedna osoba ne čini odvjetništvo, jedna osoba je na čelu toga, ali kao što ni jedna osoba ne čini Sabor, ni jedna osoba ne čini Vladu, rekao je Željko Reiner iz Bruxellesa
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Sabora Željko Reiner u Bruxellesu je za N1 komentirao masonsku aferu s glavnim državnim odvjetnikom Draženom Jelenićem te je nakon izjave ministra Bošnjakovića dodao da 'ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati'. 

AFERA MASONI Bošnjaković: Razgovarali smo, očekujem Jelenićevu ostavku

- Pustimo to ministru pravosuđa, pustimo da Vlada procijeni kako na to gleda - dodao je i misli da ne prijeti destabilizacija institucijama.

- Radi se o Državnom odvjetništvu. Jedna osoba ne čini odvjetništvo, jedna osoba je na čelu toga, ali kao što ni jedna osoba ne čini Sabor, ni jedna osoba ne čini Vladu, tako ni jedna osoba ne čini odvjetništvo. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati - rekao je Reiner.

Podsjetimo, Reiner je prije tri godine postao vitezom Svetog groba Jeruzalemskog.

Ovaj viteški red je nastao po završetku Prvog križarskog rata, a zastupljen je u 30-ak zemalja. Najistaknutiji hrvatski vitez Svetoga groba Jeruzalemskog bio je Alojzije Stepinac koji je vitezom proglašen 1937. godine.

NOVA TITULA Svečanost u Katedrali: Reiner postao vitezom Svetog groba

Da bi postali vitezovi, kandidati su se pripremali tri godine duhovnom obnovom. Tako i akademik Reiner, otkrila nam je tad njegova kćer Marija koja je zajedno sa majkom ponosno pratila obred.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ina67 20.02.2020.

    Gdje pripada vitez svetog groba?

  • skorpskorp 20.02.2020.

    Rajneru, i tebe treba pod hitno potjerati iz HDZ-a.

  • benitooo 19.02.2020.

    Najljigavi političar ako se može njime nazvati 🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare