To je to što me zanima!

Vitlo kojim spašavaju živote ukrali s auta GSS-u u Splitu

Vitlo služi HGSS-u u spašavanju unesrećenih osoba, a ukradeno je u Šibenskoj ulici na terenskom vozilu koje spasioci koriste na nepristupačnom terenu i u lošim vremenskim uvjetima
Vidi originalni članak

Netko nepoznat ukrao je splitskim spasiocima vitlo s terenskog vozila na parkiralištu ispred zgrade Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), potvrđeno je u srijedu u policiji.

Vitlo služi HGSS-u u spašavanju unesrećenih osoba, a ukradeno je u Šibenskoj ulici na terenskom vozilu koje spasioci koriste na nepristupačnom terenu i u lošim vremenskim uvjetima.

O svemu je obaviještena policija koja je na mjestu događaja obavila očevid. Spasioci vjeruju da postoje svjedoci krađe pa mole sve koji o tome nešto znaju da im jave i tako pomognu u pronalasku vitla.

Spasiocima su dosad već bušili gume na vozilima, su roniocima ukrali vrijednu opremu, a opljačkana je i planinarska kuća na Duvjakuši.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lokal patriota 09.01.2020.

    Ameri na obilasku Alkatraza godišnje od turista uzimaju milijune dolara. Mi imamo Goli otok koji samo malo treba urediti i evo ...Sve lopine, prevarante, kriminalce, ubojice itd., poslati na otok i evo obnove i velike love iz turističke destinacije.

  • Perica12 08.01.2020.

    I sada se zgražaj nad šerijatskim zakonima kojie imaju neke zemlje. Pa ovo ne zaslužuje kaznu koju propisuje naše zakonodavstvo. A pogotovo kakvu daju naši suci.

  • 08.01.2020.

    'rvatistan 2: HDZ uzvraća udarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare