To je to što me zanima!

Vjenčanje iz snova u Bejrutu postalo noćna mora u eksploziji

Dva tjedna sam se pripremala za svoj veliki dan. Bila sam jako sretna, kao i sve djevojke. Sve dok se nije dogodila eksplozija koju ne mogu objasniti. Tužna sam, jako sam tužna, rekla je mladenka
Vidi originalni članak

Jedna libanonska djevojka pozirala je za video snimku vjenčanja u vjenčanici, no dogodilo se nešto što nikada neće zaboraviti. Israa Seblani je pokazivala vjenčanicu u otmjenom djelu Bejruta u utorak kada je stravična eksplozija zatresla luku libanonske prijestolnice, srušila zgrade i prekrila taj dio grada dimom i prašinom.

Video njenog snimatelja Mahmouda Nakiba prikazuje trenutak kada je detonacija pogodila ovaj dio Bejruta i kada je trenutak radosti i smijeha pretvoren u horor.

Kamera je bila usmjerena u stopala djevojke kada se dogodio prvi val detonacije...

Na snimci se vidi kako svi, uključujući i mladenku bježe u obližnje zgrade.

- Dva tjedna sam se pripremala za svoj veliki dan. Bila sam jako sretna, kao i sve djevojke. Udajem se, moji roditelji su sretni, gledaju me u bijeloj haljini, izgledam kao princeza i sve je kako sam željela. Sve, dok se nije dogodila eksplozija koju ne mogu objasniti. Tužna sam, jako sam tužna, bila sam užasnuta i bojala sam se da ću umrijeti - rekla je Seblani, javlja agencija Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Mara 1234 06.08.2020.

    Di je video?

  • jozos 06.08.2020.

    A oni koji su poginuli u ovoj eksploziji su mrtvi, jako su mrtvi. Ljudski egoizam i ženski mozak.

  • 06.08.2020.

    uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare