To je to što me zanima!

Vjeran pas oprostio se od svog vlasnika koji je umro u bolnici

SAD: Ryan Jessen (33) bio je aparatima. Umro je od krvarenja u mozgu. Od njega se u bolnicu došao oprostiti i njegov pas Mollie. Dirljivu scenu na Facebooku je objavila njegova sestra
Vidi originalni članak

Amerikanac Ryan Jessen (33) umro je 30. studenog zbog krvarenja u mozgu. U bolnicu se od njega došao oprostiti i njihov kućni ljubimac Mollie. 

Iako je prvo izgledao da ima jake migrene, Ryan je brzo završio u bolnici i stavljen je na aparate. Nažalost liječnici mu nisu mogli pomoći. Njegovi roditelji i sestra Michelle bili su cijelo vrijeme s njim. Uprava bolnice dozvolila je i da Ryana posjeti i pas Mollie. Michelle je na Facebooku objavila dirljiv video na kojem se i Mollie oprostio od svojeg gazde. 

- Bolnica je napravila divnu stvar i dopustila nam da dovedemo i bratovog psa Mollie kako bi znala zašto njezin gazda više nikada neće doći kući. Da ste poznavali mojeg brata, znali biste da je jako volio i svojeg dragog psa - rekla je Michelle i dodala kako pas ostaje s njima jer je on dio obitelji. Srce njezinog preminulog brata su donirali čime su spasili život mladiću (17), piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • iskrena domoljupka 10.12.2016.

    Kad me boli, i moju Boxericu boli, kad placem i ona place, kad se smijem , nitko sretniji od nje.

  • Istra_SD 10.12.2016.

    Samo tri slova..a znaci vise od svega

  • Filomena 10.12.2016.

    ovo pogađa u srce, zastane glas u grlu i poteku suze,,, to može učiniti najbolji čovjekov prijatelj ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare