To je to što me zanima!

Vjeruje samo svojoj supruzi: Njonjo želi biti HDZ-ov tigar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Biografije HDZ-ovaca: Razotkrivamo sve o najmoćnijim članovima oporbe. Gordan Jandroković se želi vratiti u visoku politiku, a priča i zašto je jedva završio fakultet
Vidi originalni članak

Od srijede u Panorami 24sata razotkrivamo sve o najmoćnijim članovima oporbe, donosimo detaljne biografije HDZ-ovaca. U srijedu donosimo priču o Gordanu Jandrokoviću, Sanaderovom 'njonji' koji želi biti HDZ-ov tigar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Činjenica je da Jandroković zna izabrati stranu. Ekspresno je napredovao u HDZ-u, odan je jedino ženi, a srami se rodbinske veze s premijerom Milanovićem...

>>> Sve detalje Jandrokovićeva života, te koje su njegove prednosti i mane čitajte u srijedu u 24sata.

Uz to, 24sata u srijedu donosi i veliki vodič za dijabetičare.

Pročitajte koji su dijabetičarima najvažniji dodaci prehrani, a tu je i Top 15 najzdravijih jelovnika.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Diaz22 29.04.2015.

    Jandroković je jedan od najkvalitetnijih hrvatskih političara, prozivate ga radi gluposti, čovjek kritizira vladu koja nas doslovno uništava i ne samo to nego nas ubija, krade nam kruh i što je najbolje sve što kaže protiv vlade je istina. Ljudi u ovoj državi od dolaska crvene partije ne žive, nemaju za ništa, nemaju veselja, radosti, ničega, pa samo Milanović je najbolji primjer premijera koji nema pojma o tome što radi jer on se bavi radom oporbe, pazite vi to. A pljuje se po Jandrokoviću.

  • Ventusxs Ventus 29.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ventusxs Ventus 29.04.2015.

    Je kad je njonjast ne ostaje mu nista drugo nego biti odan. Ko je jaci taj i tlaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare