To je to što me zanima!

'Vjerujem da ćemo uskoro moći odobriti prodaju F16 Hrvatima'

"U protekle dvije godine objašnjavali smo proces. Treba imati strpljenja jer je bolje da se proces nabave obavi kako treba, nego da se obavi na brzinu"
Vidi originalni članak

Američki veleposlanik u Hrvatskoj, William R. Kohorst, u sklopu svečanosti obnove MUP-ovog skladišnog kompleksa komentirao je proces nabave modificiranih izraelskih borbenih zrakoplova.

''Iz Izraela je u SAD poslan dopis te je potrebno pričekati 15 dana. Nakon tog roka nadam se da će se u navedenom roku odobriti proces i krenuti dalje na zadovoljstvo svih strana'' rekao je Kohorst.

ŠTO JE POTPISALA HRVATSKA? Rasplet situacije oko F-16? U petak sastanak SAD-a i Izraela

"U protekle dvije godine objašnjavali smo proces. Treba imati strpljenja jer je bolje da se proces nabave obavi kako treba, nego da se obavi na brzinu'' zaključio je veleposlanik.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 15.12.2018.

    Izraelci će nam isporučiti i sokolove da čuvaju nebo iznad zračne luke. Da li će sokolovi pri isporuci imati perje, odlučiti će pravi gazde.

  • ljubica ljubičica_1 15.12.2018.

    Zadržite vi sebi te stare kante!

  • cimerrr 15.12.2018.

    Ameri su to stopirali samo da slugama pokažu tko je gazda. Pa normalno da će odobriti,za 40% cijene novih kupujemo njihove 30 godina stare avione,hahaha! Imam ja auto star 20 godina,kao nov je koštao oko 100 000 kuna,danas ga ne mogu prodati ni za 1%,odnosno 1000 kuna,a ispravan u voznom stanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare