To je to što me zanima!

Vjetar otpuhao kolica i dijete na tračnice, spasila ga majka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac je kolica ostavio kod prolaza. Zapuhao je jak vjetar i "odgurao" kolica na tračnice. Žena, najvjerojatnije majka djeteta, je skočila na tračnice i izvukla dijete
Vidi originalni članak

Britanska policija je u nedjelju objavila šokantnu snimku iz podzemne željeznice u Londonu . Na snimci se vidi kako je vjetar na tračnice otpuhao kolica u kojima je bilo dijete. Žena, najvjerojatnije majka djeteta, skočila je na tračnice i izvukla kolica van i to samo nekoliko trenutaka prije nego što je prošao vlak.

Sve su to snimile nadzorne kamere 23. srpnja, a policija je snimku sada objavila kako bi pronašla muškarca i ženu sa snimke. Žele se uvjeriti da dijete nije ozlijeđeno, ali i par bi mogao dobiti prijavu. Na snimci se vidi kako je muškarac spustio kolica niz stepenice i ostavio ih kod prolaza. Popeo se po stepenicama kako bi spustio još jedna kolica s drugim djetetom. Odjednom je zapuhao jak vjetar i odnio kolica na tračnice. Žena je ubrzo nakon toga skočila na tračnice i izvukla ih na peron.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • deda62 13.08.2014.

    sreća što nije naišao vlak.Roditelji malo bolje pazite na svoju djecu,jer zlo nikada ne spava.

  • Prva Proleterska 12.08.2014.

    Bili mi na moru. Djeca u moru , a ja na najviše 3m od njih , jer mala još nije znala plivati a hrabra . Morao sam pod hitno , da se vratim kući i na rastanku ženi , koja je imala oko sebe domeće žene i sa njima čakulala utuvio u glavu , da ne pušta sa oka , da ne pušta sa oka djecu. Vratio se ja , kad ona sva razbijena i porezana po nogama. Ma nisam sekundu okrenula pogled u drugu stranu , ona to nadzirala sa plaže na 10-15 metara od njih , kad se mala poćela topiti i njen komentar , kako si znao da će to uopće dogoditi. E pa znao sam .

  • Prva Proleterska 12.08.2014.

    Kad ima djete hlupu mater , onda može jedriti i sa 10 mjeseci. Nego pustimo sad to. Mene zanima kad ću ja dobiti opet neki beđ ćovjeće. Pa ima li Svađalica. pa ima li Brisani , zadnji dobio prije pola godine. Ovo je nepravda , vikao bi i Calimero , kako neću ja ! Za pljus i minjus , boli me!

Komentiraj...
Vidi sve komentare