To je to što me zanima!

'Vlada će pozobati i ono malo radničkih prava što je ostalo'

Predsjednik Odbora za rad, Boris Kunst (HDZ), rekao je kako će Vlada "pozobati i ono malo radničkih prava što je ostalo". HDZ ističe kako podržava sindikate
Vidi originalni članak

U HDZ-u su ocijenili kako aktualna Vlada sustavno smanjuje radnička prava, a u najnovijim izmjenama Zakona o radu želi u potpunosti obespraviti radnike.

Predsjednik Odbora za rad, Boris Kunst (HDZ), za Media Servis je rekao kako će Vlada "pozobati i ono malo radničkih prava što je ostalo". Iz HDZ-a ističu kako podržavaju sindikate u njihovim aktivnostima, bilo da je riječ o prosvjedima, štrajku ili referendumu.

- Ako žele potaknuti gospodarstvo treba ići gospodarskim mjerama, a ne smanjenjem radničkih prava. Smatram da oni svoju nekompetentnost i nesposobnost brane i prikrivaju potezima koji su vrlo radikalni i dugoročno će štetiti radnicima i građanima Hrvatske - kazao je Kunst.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • user_6588 23.10.2013.

    To ti je taj koji je nakon što je pridobio povjerenje radnika kao veliki sindikalac ušao u HDZ, mada da je otišao i u bilo koju drugu stranku za mene je izdajnik

  • CodeBreaker_1 23.10.2013.

    jos malo pa ce se sve ovo dragi moji pretvoriti u siriju 2 reloaded... kad jednom pukne onda je gotovo pocinje domino

  • ivo62 23.10.2013.

    e, jadni i oni koje kunst brani, al valjda čovjek ima praksu pa bio je nekad sindikalac ,do bolje prilike ,naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare