To je to što me zanima!

Vlada uzvratila Vlahi Orepiću: On besramno širi lažne vijesti

Orepić je prozvao HDZ da je otvorio granicu s BiH iako je, tvrdi, prethodno bila zatvorena, zbog fiktivnih prebivališta članova stranke. Glasnogovornik Vlade to je oštro opovrgnuo
Vidi originalni članak

Iz Vlade Republike Hrvatske za 24sata demantirali su informaciju predsjednika stranke Nova politika Vlahe Orepića, bivšeg ministra unutarnjih poslova, da je Hrvatska zatvorila granicu s BiH pa je ipak otvorila zbog nedjeljnih izbora za predsjednika HDZ-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Laž je da je zbog izbora u HDZ-u otvorena granica između RH i BiH jer ona nije ni bila zatvorena. Bilo bi dobro da gospodin Orepić, umjesto besramnog širenja lažnih vijesti, bolje prati mjere Vlade i Stožera oko suzbijanja korona virusa - rekao nam je Marko Milić, glasnogovornik Vlade.

Podsjetimo, Orepić je ranije u nedjelju ustvrdio kako su "izbori u HDZ-u očito iznad i samih mjera prevencije od korona virusa" te da je "ovo prešlo sve granice ljudskog dostojanstva".

OREPIĆ NA FB-U 'Zbog izbora u HDZ-u otvorili su granicu s BiH. Nečuveno...'

"/Fiktivna prebivališta utječu i na unutarstranačke izbore u HDZu/

Struka zatvorila (u ponoć-00.00 sati 14./15. ožujka 2020.) a politika otvorila ( u jutarnjim satima 15.03.2020) granice prema BiH zbog izbora u HDZu koji su očito iznad i samih mjera prevencije od corona virusa.
Ovo je prešlo sve granice ljudskog dostojanstva!
Ovo mora prestati!", pisalo je u Orepićevu statusu.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • dvadeset četiri 16.03.2020.

    Zemlja se može srušit, kolera,kuga i korona mogu pobit pola čovječanstva, ratovi mogu izbit ali izbori za uhljebarsko zločinačku stranku se moraju obavit.

  • Preteznovedro 16.03.2020.

    Idi na Gradski portal Cibalia info.

  • Preteznovedro 16.03.2020.

    Bravo Vlaho, ne daj se ušutkati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare