To je to što me zanima!

'Vlada je htjela da društva odu u stečaj i naši radnici nestanu'

Predsjednik sindikata je rekao kako je još u 12. mjesecu prošle godine nova Uprava Uljanika imala rješenje kako spastiti proračun, ali netko nije htio da se to dogodi...
Vidi originalni članak

U Dnevniku N1 televizije gostovao je predsjednik Jadranskog sindikata Boris Cerovac koji je komentirao današnju odluku suda u Pazinu o stečaju Uljanika.

- Sam gospodin Plenković rekao je da je to politička odluka. Ne znam je li njima više odgovarao stečaj ili produljenje roka za odluku o stečaju... Mislim da je ipak plan Vlade bio da sva društva završe u stečaju te da naši radnici iz Uljanika nestanu, to je moje mišljenje - rekao je Cerovac.

Predsjednik sindikata je rekao kako je još u 12. mjesecu prošle godine nova Uprava Uljanika imala rješenje kako spastiti proračun, ali netko nije htio da se to dogodi.

- Niti jedan investitor sada ne želi razgovarati s hrvatskom Vladom jer su izigrani - kazao je Cerovac. 

- Umjesto da šansu premijer da Uljanikovcima, premijer želi nekog drugog da napravi te brodove. Čuo sam da je gospodin Debeljak htio nekih 400 radnika zaposliti ovdje u nekoj tvrtki. To je pokušaj ulaska u Uljanik i mi u Jadranskom sindikatu protivimo se tome i napravit ćemo sve da se to ne dogodi - zaključio je Cerovac za N1.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • kormilar 19.05.2019.

    Čim vlada nije postavila svog člana u Nadzorni odbor brodogradilišta to je bio znak da je Uljanik ne interesira!

  • škura 18.05.2019.

    Cerovac pa pa .

  • max2017 18.05.2019.

    ovo "zanimanje" je davno dobilo precizan naziv- ZGUBIDAN...a on i njegovi su ga opisno doradili i zalili.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare