To je to što me zanima!

'Vlada osniva povjerenstva za praćenje bure i kiše'

Zoran Milanović osnivanje Povjerenstva za procjenu rasta cijena smatra smiješnim, jer se one u Hrvatskoj mijenjaju kao i smjena kiše i bure
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović uputio je oštru kritiku Vladi zbog sve lošije ekonomske situacije u državi. Osnivanje Povjerenstva za procjenu rasta cijena Milanović je sarkastično usporedio s "povjerenstvom za praćenje bure i kiše".
 - Ako nam treba povjerenstvo, onda nam treba povjerenstvo za zaštitu od bure i za uklanjanje s kiše. To je posao Vlade. Posao Vlade je da vodi ekonomsku politiku, da ima viziju i da se ne bavi analizom, što vidimo ovih dana, nego da se bavi onime što je posao političara, a to je rješavanje problema. Za analizu imamo puno stručnije ljude. Za analizu smo u krajnjoj liniji imali zadnjih godinu dana i tu se očito od strane Vlade nije radilo ništa", proziva Milanović.
SDP smatra da je sramotno krivnju za poskupljenja svaliti na HNB i gradonačelnike. Problemi Hrvatske ne mogu se uspoređivati sa zemljama EU gdje je rast plaća jednak kao i inflacija, dok kod nas raste inflacija, a plaće stagniraju. Na pitanje o prosvjedima sindikata, Milanović je izjavio da će ih svakako podržati.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • annamarija 23.01.2008.

    Sve čestite Zoranu Milanoviću za kritiku postojeće Vlade, jer oni smatraju da mogu građane Hrvatske \"farbati\" i mazati oči sa osnivanjem \"Povjerenstva\". Očito je da su očajnoj situaciji i da nezanaju izlaz. Barem će ih svaka kritika natjerati da ozbiljno razmotre probleme koji su se itekako nakupili, i da nije njihova uloga samo u podjeli vlasti i novca, nego da moraju dosta zasukati rukave i rješavati probleme. A oporbi jedan savjet: podržite svog kolegu Milanovića jer nije mu lako boriti se sa svima.

  • volim-gardya 23.01.2008.

    Ajde, laku noć... ja se preselila malo na onu temu...

  • bronx77 22.01.2008.

    uh...nikad mi nitko nije spominjao majku,oca...grozno. ajde uzivaj, idem raditi jos malo pa u krevet. laku noc

Komentiraj...
Vidi sve komentare