To je to što me zanima!

Vlada poručila HNS-u: Nikakvi ultimatumi ne dolaze u obzir...

Razgovarat ćemo na redovnom koalicijskom sastanku ovaj ili sljedeći tjedan. Ultimatumi ne dolaze u obzir, u konačnici odluku o svakom ministru u Vladi donosi premijer, kažu u Vladi
Vidi originalni članak

Iz Vlade su komentirali i službeni zahtjev koalicijskog partnera za smjenu ministra uprave.

- Nitko iz HNS-a nije obavijestio vodstvo HDZ-a ili Vlade da HNS namjerava zatražiti smjenu ministra Kuščevića. Dapače, predsjednik Vlade razgovarao je sinoć s potpredsjednikom Vlade Štromarom, koji je otklonio medijske najave da bi HNS zatražio smjenu ministra. 

Razgovarat ćemo na redovnom koalicijskom sastanku ovaj ili sljedeći tjedan. Ultimatumi ne dolaze u obzir, u konačnici odluku o svakom ministru u Vladi donosi premijer, poručili su s Markovog trga.

STJEPAN ČURAJ (HNS): 'Želimo sastanak s premijerom i smjenu ministra Kuščevića...'

Čuraj: Tražimo smjenu

Član Predsjedništva HNS-a i saborski zastupnik te stranke Stjepan Čuraj izjavio je u subotu kako će HNS tražiti hitan sastanak s premijerom na kojem će predložiti smjenu ministra uprave Lovre Kuščevića.

OBRAĆAJU SE U NEDJELJU Potres među vladajućima: HNS traži smjenu Lovre Kuščevića

"Na Predsjedništvu smo se dotakli i aktualne političke situacije, prije svega afera ministra Kuščevića. Tražit ćemo od premijera hitan sastanak i na njemu ćemo predložiti smjenu ministra", rekao je Čuraj novinarima u Svetom Martinu na Muri, nakon sjednice tog stranačkog tijela.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • fenix77 05.07.2019.

    Neće oni reagirati na temelju novinskih članaka, ali ovaj kojim discipliniraju HNS, a da ovi ni neznaju, je sigurno vjerodistojan!!! Naravno, platila ga je mafuja, borg boss ili sam Lovri. Sve bandit do bandita. Anemični je pragmatićan, da je izbacio svakog bandita, lopova, veleizdajnika iz vkade, tko bi ostao??

  • danijel23 30.06.2019.

    Covjel je iznajmljivao kucu koja ne postoji sluzbeno uopce...pa kome je on onda placao porez na to???? Odmah u zatvor s njim, prevario je drzavu u svim segmentina kojima je mogao i opet nikome nista, i dalje ministar... Opet pojeo vuk magare

  • wooly 30.06.2019.

    Uvjet je da si lopina i shupcina

Komentiraj...
Vidi sve komentare