To je to što me zanima!

'Vlada rasprodaje imovinu, a nije donijela plan upravljanja'

Vlada Plan upravljanja državnom imovinom za 2016. godinu nije donijela i postavlja se pitanje temeljem čega Vlada rasprodaje sve ovo što rasprodaje, poručila je Nansi Tireli
Vidi originalni članak

Vlada protuzakonito rasprodaje državnu imovinu. Naime, Zakon o upravljanju državnom imovinom nalaže Vladi da do 31. listopada tekuće godine usvoji plan upravljanja za sljedeću godinu.

Ni nakon šest mjeseci od toga roka, Vlada Plan upravljanja državnom imovinom za 2016. godinu nije donijela i postavlja se pitanje temeljem čega Vlada rasprodaje sve ovo što rasprodaje, poručila je Laburistica Nansi Tireli. 

-  Dok smo kontaminirani ideologijama u pozadini se rasprodaje državna imovina, da ne govorim o tome da se privatizira zdravstvo - rekla je te premijeru Tihomiru Oreškoviću poručila da mora shvatiti da je odgovoran za imovinu svih hrvatskih građana, te da bi bilo pametnije i zakonitije da se usvoji plan. 

- I da bude transparentno što Vlada planira s državnom imovinom - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • GLUPAKOMUNJARA 13.05.2016.

    **** Admin**** Poštovani, molimo Vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali korisnici portala. Lp, hvala. 

  • žaba davi rodu 12.05.2016.

    i budala zna prodati ono sto nije stekao svojim trudom Kad je ludak prodavao kucu onda su ga pitali čija je to kuća rekao je od ćaće rekli su eee onda neće biti skupa

  • sing 211 12.05.2016.

    Molim da mi neko objasni, kaj znači imenica, laburisti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare