To je to što me zanima!

Vlada RH Tadiću: "Olujom smo pobijedili agresiju Miloševića"

Premijerka Kosor je, reagirajući na izjave srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, poručila je da je osloboditeljska operacija Oluja bila legitimna i pravedna akcija
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor komentirala je izjavu srbijanskog predsjednika Borisa Tadića koji je osudio premijerkin govor na proslovi Oluje. Ona je, posjetimo, pozdravila generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, a Tadić je nakon toga komentirao kako "borba za vlast ne smije imati za cilj veličanje onih koji su počinili zločine".

"U svezi sa stajalištima srbijanskog predsjednika Borisa Tadića o ovogodišnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te dana hrvatskih branitelja, Ured predsjednice Vlade Republike Hrvatske ponovno ističe kako je osloboditeljska operacija Oluja bila legitimna i pravedna akcija kojom je pobijeđena agresorska politika Slobodana Miloševića. Osim što su Olujom oslobođena okupirana područja u Republici Hrvatskoj, pobjeda nad tiraninom je i našim susjedima otvorila put u demokraciju", stoji u priopćenju koje je premijerka u ponedjeljak proslijedila medijima.

"Vlada Republike Hrvatske će se i dalje zauzimati za razvoj dobrosusjedskih odnosa temeljenih na načelima slobode i demokracije, te odbacivanju svakog oblika rehabilitacije ili relativizacije Miloševićeve agresorske politike", dodaje se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • čamil 09.08.2011.

    Kao sudionik Oluje silno sam ponosan na našu vladu što se opravdala srbinu Tadiću za Oluju.

  • girica 09.08.2011.

    Evo, baš onako opušteno uz prvu jutarnju kavicu, čitam ove komentare od srba! Bože što svega lijepog napisaše, ni jednom riječju nikog ne uvrijediše????????? Dragi prijatelji srbi?? Možete govoriti što god hoćete, možete na glavi dubiti..... ali s vama zajedno , nikad više!!! Dobri susjedski odnosi da , diplomacija da , sve ostalo s vama NE!!! Vi i sada izmišljate probleme , vrijeđate sve druge narode a svi ti narodi pobjegoše od vas , i niko se ne otima da s vama zaigra vaše kolo, znate li zašto, zato što su naš plesovi skladniji i ljepši!! Mi hrvati , možemo s ponosom svima pogledati u oči i svima reči , 90-esetih , bili smo napadnuti od MAČEHE JUGOSLAVIJE I njenih sinova pod vodstvom, Miloševića , Karađića , Mladića, i ostalih bratića i sesrrični ! Kad hrvatska vojska uđe u srbiju slobodno ih sve "potamanite" jer bi radili nešto što nije dobro i ugrožavali vaš integritet . E , vidite , upravo ste vi to nama uradili , nahuškali i naoružali srbe u hrvatskoj , imali vojsku JNA i naoružanje koje su svvi narodi plaćali samo što ste vi s tim gospodarili silom kao i sa svim ostalim! Ja vas ne mrzim, ali , nemogu reči ni da vas volim jer sam osjetila što znači vaše bratstvo i ne želim ga nikome. Samo izvolite i dalje svašta pišite i vrijeđajte , što vi više napadate mi smo sve jači u svojoj ljubavi prema domovini i narodu!! I zapamtite LJBAV SE UBITI NEMOŽE , KAO NI ISTINA !! A mržnja i pohlepa ubija i bez oružja.

  • domi30 09.08.2011.

    samo nek placu za nama nije oluja problem fali njima našeg kruha nema više prihoda kao što je nekad bilo sad su samo jad bjeda i ocaj ahaaahaaahaaaa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare