To je to što me zanima!

Vlada se spotom na YouTubeu hvali sa svim svojim uspjesima

Vlada je iz spota ipak izostavila da se broj nezaposlenih prebacio na 360.000, da polovica građana živi na granici siromaštva, da BDP petu godinu za redom pada...
Vidi originalni članak

Vlada se bacila na ozbiljan posao uvjeravanja javnosti da nije uzalud potrošila dvije godine mandata, te da su mnogo toga učinili. Tako su u nedjelju preko Twittera objavili link na videospot objavljen na YouTubeu pod nazivom PolaPuta u kojem u minutu i pol pobrojavaju svoje uspjehe.

Fiskalizacija, smanjenje nelikvidnosti za 10 milijardi kuna, objava liste poreznih dužnika, povećanje minimalne plaće na jedva iznad 3000 kuna, samo su neke stvari. Uz to su se pohvalili da su spasili škverove i 21.000 radnih mjesta, da su potaknuli osnivanje 8300 novih tvrtki za samo 10 kuna, da su objavili registar branitelja i uveli zdravstveni odgoj u školama...

Na kraju promotivnog spota Vlada se usput pohvalila da ju je agencija Twiplomacy proglasila najaktivnijom vladom na Twitteru u svijetu. Valjda je i to jedna od zasluga.

No, iz spota su izostavili to da se broj nezaposlenih prebacio na 360.000, da polovica građana živi na granici siromaštva, da BDP petu godinu za redom pada i da rijetko tko vjeruje da će se gospodarstvo iduće godine možda jedva odlijepiti od dna.

Usput su iz Vlade pozvali građane da do ponedjeljka do 17 sati mogu premijeru Milanoviću postavljati dodatna pitanja o vladinih PolaPuta. Sam premijer na njih će u živo odgovarati.

Twitteraši u ponedjeljak kod Milanovića

Predsjednik Vlade sudjelovat će 30. prosinca u 18 sati na #TweetUp-u - druženju s aktivnim korisnicima Twittera u Banskim dvorima povodom dvije godine mandata Vlade. 

Riječ je o #VladaUp-u, vlastitoj inačici popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade RH. Na #VladaUp-u prisustvovat će i Darko Parić, hrvatski digitalni šampion i pomoćnik ministra uprave za eHrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • unknown agent 31.12.2013.

    ko bi reko i oni se znaju koristiti racunalom hahahaha,savremeni neandrtalci hehe

  • SWEET CHILD 29.12.2013.

    Biće da smo mi svi ćoravi...!

  • vekizveki 29.12.2013.

    Vlada - državni neprijatelj broj 1!

Komentiraj...
Vidi sve komentare