Obavijesti

News

Komentari 93

Vlada se spotom na YouTubeu hvali sa svim svojim uspjesima

Vlada se spotom na YouTubeu hvali sa svim svojim uspjesima
1

Vlada je iz spota ipak izostavila da se broj nezaposlenih prebacio na 360.000, da polovica građana živi na granici siromaštva, da BDP petu godinu za redom pada...

VIDEO

Vlada se bacila na ozbiljan posao uvjeravanja javnosti da nije uzalud potrošila dvije godine mandata, te da su mnogo toga učinili. Tako su u nedjelju preko Twittera objavili link na videospot objavljen na YouTubeu pod nazivom PolaPuta u kojem u minutu i pol pobrojavaju svoje uspjehe.

Fiskalizacija, smanjenje nelikvidnosti za 10 milijardi kuna, objava liste poreznih dužnika, povećanje minimalne plaće na jedva iznad 3000 kuna, samo su neke stvari. Uz to su se pohvalili da su spasili škverove i 21.000 radnih mjesta, da su potaknuli osnivanje 8300 novih tvrtki za samo 10 kuna, da su objavili registar branitelja i uveli zdravstveni odgoj u školama...

Na kraju promotivnog spota Vlada se usput pohvalila da ju je agencija Twiplomacy proglasila najaktivnijom vladom na Twitteru u svijetu. Valjda je i to jedna od zasluga.

No, iz spota su izostavili to da se broj nezaposlenih prebacio na 360.000, da polovica građana živi na granici siromaštva, da BDP petu godinu za redom pada i da rijetko tko vjeruje da će se gospodarstvo iduće godine možda jedva odlijepiti od dna.

Usput su iz Vlade pozvali građane da do ponedjeljka do 17 sati mogu premijeru Milanoviću postavljati dodatna pitanja o vladinih PolaPuta. Sam premijer na njih će u živo odgovarati.

Twitteraši u ponedjeljak kod Milanovića

Predsjednik Vlade sudjelovat će 30. prosinca u 18 sati na #TweetUp-u - druženju s aktivnim korisnicima Twittera u Banskim dvorima povodom dvije godine mandata Vlade. 

Riječ je o #VladaUp-u, vlastitoj inačici popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade RH. Na #VladaUp-u prisustvovat će i Darko Parić, hrvatski digitalni šampion i pomoćnik ministra uprave za eHrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...