To je to što me zanima!

Vlada traži donacije za borbu protiv korone: Novac, oprema...

Vlada je na službenoj stranici koju su napravili za sve informacije o novom korona virusu otvorila posebnu rubriku "Donacije". Tri su opcije kako i što se može sve donirati
Vidi originalni članak

Na stranici koronavirus.hr se pojavila nova rubrika, označena kao "Donacije". Kada se klikne na nju dolazi se do službene objave Vlade koja poziva građane da se uključe u donacijski program u borbi protiv novog korona virusa. 

Ponuđene su tri opcije kako se može donirati. 

PROBLEMI U FRAN MIHALJEVIĆU 'Za vikend je falilo remdesivira kojim se liječe covid bolesnici pa smo tražili Slovence za pomoć'

Prva opcija je donacija financijskih sredstava

- Putem Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju se donacije u borbi protiv novog koronavirusa. Sredstva se uplaćuju na zaseban račun Ministarstva financija otvoren kod Hrvatske narodne banke, a Ministarstvo financija je zaduženo za praćenje namjenskog trošenja sredstava - stoji na stranici. 

NA SNAZI OD PONOĆI Nove mjere Stožera: Ograničili okupljanja, sport bez navijača, zabrana prodaja alkohola noću

Druga opcija je donacija medicinske i druge potrebne zdravstvene opreme koja se odnosi na one koji imaju ili proizvode medicinsku opremu koja bi mogla biti korisna zdravstvenom sustavu u borbi protiv korona virusa. 

Treća opcija su donacije Crvenom križu

Idi na 24sata

Komentari 313

  • Admiral John 27.10.2020.

    Otpustite višak ljudi iz državne uprave pa će biti i viška novca

  • Admiral John 27.10.2020.

    Otpustite vi

  • zpetrij23 26.10.2020.

    Koliko su pokrali u svim dosadašnjim aferama, mogli bi da odvoje kojih 10 % od tog iznosa pomoći i svim državama na Balkanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare