To je to što me zanima!

Vladimiru Šelebaju produljili pritvor na još dva mjeseca

Istražni zatvor produljen je i Tončeku Mandiću (51), Igoru Šumakoviću (35) i Vladi Bučanu (60) - vlasnicima tvrtki koje su navodno fiktivno poslovale s Core Medijom
Vidi originalni članak

Vladimiru Šelebaju-Sellieru produljen je istražni zatvor u Remetincu na još dva mjeseca, prenosi HRT. Učinjeno je to opet zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od bijega, potvrdio je njegov odvjetnik Tihomir Rubeša. 

Šelebaj je u istražnom zatvoru posljednjih mjesec dana. Istražuju ga zbog malverzacija teških 9 milijuna kuna. Istražni zatvor produljen je i Tončeku Mandiću (51), Igoru Šumakoviću (35) i Vladi Bučanu (60) - vlasnicima i suvlasnicima tvrtki koje su navodno fiktivno poslovale s Core Medijom i Media spotom. 

Terete ih da su izdavali fiktivne račune na temelju kojih je Šelebaj izvlačio novac iz dviju tvrtki. Na taj način je preko dvije tvrtke izvučeno 6 milijuna kuna, a za tri milijuna kuna oštećen je državni proračun na podizanju uračunatog PDV-a.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • moš mislit 14.11.2011.

    Meni skroz nebitan!

  • baffo 14.11.2011.

    Zapravo ,toliko mi je odvratna ta nasa privatizacija,te taj nas tajkunski svijet,da bih ih naj radije,sve skupa ,poslao na savjetovanje kod velikog vode u Mirogoj...

  • udovac 14.11.2011.

    Vidite ,,dobra žena i jaki ljubavnik ,,i u buksi si za tren,dobro da ga nisu smjestili u ludnicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare