To je to što me zanima!

Vlaho Orepić potvrdio: 'I ja ću se kandidirati za predsjednika'

Vlaho Orepić napustio je Most u prosincu 2017. godine. Tada je na Facebooku napisao kako "ne želi sudjelovati u popularnom političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju"
Vidi originalni članak

Nezavisni saborski zastupnik Vlaho Orepić kreće u utrku za Pantovčak, potvrdio je za Dnevnik.hr. Svoju kandidaturu službeno će objaviti u četvrtak u 11 sati, u prostorijama svoje stranke Nova politika.

Uz Orepića, u predsjedničku utrku kreću Zoran Milanović, Mislav Kolakušić, Miroslav Škoro, Ivan Pernar, Dalija Orešković, Katarina Peović, Tomislav Panenić i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Vlaho Orepić napustio je Most u prosincu 2017. godine. Tada je na Facebooku napisao kako "ne želi sudjelovati u popularnom političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije druge strane".

Idi na 24sata

Komentari 62

  • banirana 11.07.2019.

    isti oni što gonja pinka pantera u crtiću

  • Fajlpz 11.07.2019.

    Pa recite da nismo slučajna država

  • 10.07.2019.

    Sjećam se kad je Kujundžić izašao iz HDZ-a, osnovao neku stranku, kandidirao se na izborima za predsjednika, a za drugi krug je preporučio da oni koji su u prvom krugu dali glas njemu, da ga daju Kolindi koju je predložio HDZ. Kako znamo, Kujundžić se vratio u HDZ i postao ministar. Kako god, tih dvoje u drugom krugu će se opet boriti za naklonost onih koji su izgubili u prvom krugu. I svima njima će biti dobro, a nama isto kao i do sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare