To je to što me zanima!

Vlahušić: Prodavat ćemo boce sa zrakom, to će biti suvenir

To je suvenir, priča o dubrovačkoj vodi. Imat ćete manju i veću bocu, a na svakoj pipi u gradu Dubrovniku moći ćete natočiti vodu, rekao je Vlahušić u NU2
Vidi originalni članak

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u emisiji Nedjeljom u 2 rekao je kako se u Dubrovniku turistima planiraju prodavati boce sa zrakom u koje će moći natočiti dubrovačku vodu i uz to knjigu o dubrovačkom vodovodu, što će se prodavati za 20 kuna. 

- To je suvenir, priča o dubrovačkoj vodi. Imat ćete manju i veću bocu, a na svakoj pipi u gradu Dubrovniku moći ćete natočiti vodu, identičnu kakva je u trgovinama. Otvorit ćemo i muzej 'Game of thrones' - najavio je. 

Komentirao je prijedlog o ujedinjenu ljevice i rekao da je u odličnim odnosima sa svojom strankom, kao i s premijerom Milanovićem. 

- Izbore smo 2007. godine izgubili jer nismo išli zajedno. Izbori su dobrim dijelom matematika, pogotovo u Hrvatskoj gdje je društvo jako podijeljeno - smatra Vlahušić. 

'Ljevičar sam po tome što sam se rodio na selu'

Otkrio je da se sastao s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom te da su dugo razgovarali ''u jednom lijepom hotelu''. 

- Ljevičar sam po tome što sam se rodio na selu, u zemljoradničkoj obitelji. Vidjeli smo te vrijednosti koje je socijalizam tad imao. Moji nikad nisu bili u partiji, ali pola sela je bilo u partizanima, završio sam edukaciju na Štamparu... Danas me kao ljevičara definira to što misli da građani imaju pravo na dom, školovanje i zdravstvo. To provodim u Dubrovniku - naglasio je Vlahušić. 

Rekao je kako ova Vlada, kao ni buduća, nemaju reformski kapacitet. 

- Vlada mora donijeti cijeli paket mjera u šest mjeseci i biti spremna na zamjeranje. Upravljanje nije podilaženje, nije kad zamrznete tečaj franka, kad maknete grb. Upravljanje je promjena mentaliteta jedne zemlje - rekao je dubrovački gradonačelnik. 

Tvrdi kako mu je imovinska kartica ista kao što je bila i 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Hiroo_Onoda 29.04.2015.

    Tko će se od njih prvi sjetiti da prodaju svijetlo?

  • 27.04.2015.

    Niste se sjetili prodavati boce sa autentičnim hrvatskim prdcem? Npr. prdac a la sarma, prdac ala ćevapi, prdac ala grah s rebrima itd.....ima i za vegetarijance prdac a la veggieburger, pa za one bez glutena itd itd neiscrpne su mogućnosti

  • 27.04.2015.

    Kako je lako na temelju truda graditelja zidina sada naplaćivati zrak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare