To je to što me zanima!

Vlak iz Zagreba stigao u Zadar s tri sata kašnjenja

Umjesto u subotu u 21.40, vlak je s putnicima iz Zagreba za Zadar krenuo u ponoć. Stigao je sa tri sata zakašnjenja. Putnicima nisu rekli ništa
Vidi originalni članak

Vlak je u subotu trebao krenuti iz Zagreba u 21.40, ali je krenuo tek oko pola noći zbog nekih poteškoća. Zatim su počele prave nevolje. U Kistanje smo došli oko 7.30, a u Zadar smo stigli oko 9 sati, rekao nam je ogorčeni čitatelj Zlatko Dančević. On je iz Zagreba krenuo vlakom u Zadar da bi iznenadio sina za rođendan.
- Ostavili su nas u Kistanjama bez riječi. Nismo znali kad ćemo krenuti. Vlak je trebao biti u Zadru u 5.40, a mi smo tad čekali na željezničkoj postaji u Kistanjama. Nismo znali kad ćemo krenuti jer nam nitko ništa nije govorio. Zar se tako putuje u turističkoj sezoni iz Zagreb za Zadar - ogorčen je Zlatko. Sina nije iznenadio. U Zadar je stigao oko 9 sati.
- A tračnice koje sam tamo vidio u razočaravajuće su lošem stanju. Pola vijaka nema, nevjerojatno po kakvim prugama putujemo - dodao je Zlatko.
- Vlak je stajao toliko dugo čekajući drugi stroj jer prvotni više nije mogo nastaviti put. Druga lokomotiva došla je iz Zadra. Priključili smo je i vlak je krenuo dalje - doznali smo iz kistanjske željezničke postaje. Hrvatske željeznice provjeravaju zašto se kasnilo u polasku i zašto se dugo čekao stroj u Kistanjama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vedranius 16.09.2009.

    ma tko bi išao vlakom iz zg za zadar osim nekog tko nema pojma koliko realno taj put traje? autom ti treba 3-4 sata, a vlakom 8-9?? valjda je sve jasno. čudno da nisu ukinuli tu prugu.

  • nytmare 01.09.2009.

    a j.. ga...al makar si doša u normalnu uru sinu na rođendan...mora da bi ga budia u 6 ujutro.... ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare