To je to što me zanima!

Vlak samljeo auto: Vozač (65) preminuo u virovitičkoj bolnici

Vozač je s teškim ozljedama i u besvjesnom stanju hitno prebačen u Opću bolnicu Virovitica. Unatoč naporima liječnika, zadobivene ozljede bile su preteške, te je muškarac preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu bez rampe sa svjetlosnom signalizacijom u Podravskoj ulici u Taborištu putnički vlak udario je u automobil virovitičkih registarskih oznaka u kojem je bio samo vozač V.G. (65) koji je zadobio po život opasne ozljede. 

U besvjesnom stanju hitno je prebačen u Opću bolnicu Virovitica. No, unatoč naporima liječnika, zadobivene ozljede bile su preteške, te je muškarac preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu.

Tijekom očevida, promet je bio zaustavljen za sva vozila, kako za pružni tako i za cestovni promet te su se koristili alternativni pravci.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Silvija1311 29.05.2018.

    ni svjetlosnu signalizaciju, ni rampu nemamo na toj pruzi. samo prijelaz u smrt. sramota!

  • Silvija1311 29.05.2018.

    ni svjetlosnu signalozaciju ni rampu nemamo na toj pruzi!

  • Silvija1311 29.05.2018.

    radim par metara dalje od te pruge .. i svako jutro prije posla i svako popodne poslije posla prelazim preko te pruge, i sramota je da nemamo naglasujem ni rampu ni signal kad ide vlak .. samo kriz. sramota! covjek se zamisli, ima puno ljudi koji ne paze ali bilo bi bolje da imamo i rampu i neki signal a ne prijelaz u smrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare