To je to što me zanima!

Vlasnica pobjegla u Švicarsku, a 43 psa pobili su kamatari?

Brankica Crosetti je navodno s 18 preživjelih pasa pobjegla u Švicarsku shvativši ubojstva pasa kao prijeteću poruku kamatara od kojih je u očaju uzela novac
Vidi originalni članak

Vlasnica 43 uginula psa koji su pronađeni u Blatu u srijedu navodno je Brankica Crosetti kojoj se izgubio svaki trag. 

Kako piše Jutarnji list, Brankica je navodno s 18 preživjelih pasa pobjegla u Švicarsku shvativši ubojstva svojih pasa kao prijeteću poruku. Psi koje je povela sa sobom su uredno cijepljeni. 

Dok je s mužem živjela u Velikoj Gorici brinula je za 71 psa i 105 mačaka koje je dovodila iz šinteraja i s ulice. S vremenom su joj oduzeti, a o životinjama se nije dobro brinula te se nakon suprugove smrti preselila u Zagreb. 

Izgradila je baraku u Blatu, no u jednom trenutku je ostala bez novca. Navodno se zadužila kod kamatara. Susjedi tvrde da je prodala i stan te spavala u autu, a navodno su je vidjeli i kako pali leševe pasa. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • pijevac 13.12.2013.

    što god bilo iza ovoga ,sve treba primjereno kazniti...

  • 666999 13.12.2013.

    Pa što je s tim kamatarima??

  • Halo Bing, kako brat 13.12.2013.

    Dok god ne bude postojala zakonska obaveza vlasnika pasa, slična zakonskoj obavezi vlasnika motornih vozila i plovila, sa predviđenim strogim sankcijama zbog kršenja istih, ovakve tragedije će se događati, a ulice i okolina će biti pune jadnih napuštenih pasa lutalica. Motorno vozilo jednom godišnje treba registrirati sa svim popratnim procedurama, a u slučaju promjene vlasništva vozilo treba odjaviti. Slično prilagođeno bi se bez nekih naročitih problema moglo uvesti i za pse. I na pse, pogotovo one u stanovima odrediti porez, jer psi pšrije svega veliki NISU za stan, htjeli si to mnogi priznati ili ne. U tom slučaju bi onaj ko uzme psa bio prisiljen i brinuti se o njemu. ili bi 3 put razmislio prije nek ga uzme. Jer, recite vi kaj god očete, ali pas nije igračka kak nažalost mnogi makar podsvjesno misle. PAS JE BIĆE KOJE NEMA LJUDSKE MANE, ALI IMA SVE LJUDSKE VRLINE, i kao takav pruža vlasnicima mnogo lijepog. Ali, zauzvrat traži jednaku brigu i pažnju ko i čovjek (iako glede pažnje nije prohtjevan ko čovjek). Ko mu to ne mre pružiti, i ko to ne može shvatiti, BOLJE DA PSA NEMA,

Komentiraj...
Vidi sve komentare